Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam a csajt egy házibuliba?
Vigyázz ezzel. Oké ha tetszel neki akkor nem megy el, meg minden, de 2találka után nem alakul ki semmilyen komolyabb kapcsolat, hogy valami féle "elkölcsi hűség" visszafogná, hogy ne menjen el mással. Én elhívnám, ha a csaj nem partiarc, nem szokott inni, és nem flörtöl csak ugy idegenekkel. Ha ezekre igen a válasz, akkor nem hívnám el, viszont annak érdekében, nehogy kiderüljön, hogy elhallgattad a bulit én se mennék el a helyedbe (már ha nem nálad lesz:D). Én így csinálnám, hajrá!
18/f
akkor elhívjam??
vagy inkább vigyem valahova ahol csak ketten lehetünk...
ha nagy piás, és imádja ha fiuk veszik körül, és szeret fiukkal flörtölni akkor NE!
ha nem partiarc, ritkán bulizik, nem szeret flörtölni, és piálni akkor IGEN!
ha nem hívod el, akkor te se menj el, nehogy késöbb kiderüljön, hogy nem hívtad. Ha nem mész el, akkor javasolnám mennyetek valahova kettesben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!