Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy házibúliba egy lányal bejövök neki?
Figyelt kérdés
Leűltem a haverokhoz inni és ott volt ez a csaj is és pár kupica pálinka után elkeztem vele beszélgetnni arol,hogy hány éves,hol lakik holdolgozik és kiderült,hogy ő már látot engemet valahol és utána aziskiderült,hogy hollátot engem és akkor arolbeszégetünk közben lefényképezet a telefonjával és énis az enyémével őt.És én másnap megjelöltem iwiw-en ő viszajelölt Meg felvetem msn-re ot beszélgetem vele máma.Arol,hogy milyen volt abúli mikor ment haza,honan ismeri a haverjaimat stb szerintem nagyon kedves csajnak látszik csak nem vagyok benne biztos,hogy tetszem neki!! szerintetek ezekalapján bejövök neki?2009. aug. 5. 21:53
1/3 anonim válasza:
Lehet, de az is, hogy nem.. szerintem olyan 70%, hogy bejössz, de próbáld meg mindenféleképpen! Sok sikert (Y)
3/3 anonim válasza:
Az alkohol sok mindent kihoz az emberből ... "pár kupica pálinka után" .. azért még lehet reménykedni de én ugyanugy visszajelölöm iwiwen azokat akik nem tetszenek és ugyanugy beszélgetek msnen velük haveri szinten sőt egy-két kép is belefér mármint ha ilyen buliról van szó.. szóval egyszerű a dolog a lány viselkedéséből kell leszürni meg a nézéséből hogy tetszel e neki
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!