Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért képes rettenetesen sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képes rettenetesen sok ribinek tűnő de rendkívül szép lány összeházasodni és lefeküdni egy full milliomos, ocsmány, undorítò testű 50 es pasival?

Figyelt kérdés
Iit mindig azt mondjak a lanyok, hogy ha testileg fullra taszitja a pasi akkor nem fekszenek le vele. De akkor rendkivul som gyonyoru lany miert hajlando ilyen bomlo testu oregurakkal szexelni? Vagy ennyire elvakitja oket a penz?
2012. júl. 19. 01:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert irigyled oket:) Orulok, hogy ennyivel kevesebb buta ribanccal kell talalkoznom, akit mar ugy megbaszhatsz ahogy csak akarasz ha van hozza hattered. Az en baratnomnek allitom, hogy jobb segge van ezeknel a ribancoknal, ugy hogy nem fizetek neki havi fitness-berletet:) 21F
2012. júl. 19. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Mert jó nők,és nyilván a jó test nem jön ki egy bruttó 60-as fizuból.

Jó dumád legyen,nézzél ki jól hozzá,tud a nőt megnevettetni,lehetőleg legyen jó karriered,tudj nyalni és dugni.Ezek fontosak a kalibrált fullos nőkhöz.

2012. júl. 24. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy kérdező. Neked csak az a fullos nő, akinek feszes a feneke, szép a melle? A belső nem is járulhat hozzá a fullosághoz? Mondok én neked valamit! 22 éves vagyok, a pasim 39 és nagyon is gazdag. Viszont nem ez volt az első szempont, mert nem azzal jött oda hozzám, hogy mennyi pénze van! Tudod miért jöttem vele össze? Azért, mert művelt, okos, figyelmes, ápolt és úgy megdugja minden egyes alkalommal az éhes puncim, ahogy még egy velem egykorú pasi sem tette! És nagyon is sármos és jóképű! Attól, hogy valaki idősebb, még lehet jóképű. És képzeld, egy teljesen egyszerű lány vagyok, sportos, de nem modellalkat! Nem vagyok kihívó, nincs szükségem arra, hogy ki legyen mindenem, hogy a férfiak felfigyeljenek rám és fullosnak tartsonak!
2012. szept. 23. 15:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolso. Ha fajna a beképzeltsèg, akkor vonyìtanàl.
2012. szept. 23. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Ahahaha, te már csak tudod! :D Nem tudom, hogy mi a beképzeltség abban, hogy dicsérem a párom, aki nem azért a párom, mert agyatlan topmodell vagyok. :) De szórakoztasd csak magad tovább ezen az oldalon a többi sírós barátoddal együtt, barátnőtök úgysem lesz soha. :)
2012. szept. 24. 00:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Én az ilyen férfival érzem magam biztonságban. És igen, lehet szeretni őket, én szerelmes vagyok. Nem akkora a korkülönbség, sokkal figyelmesebbek mint a fiatlabbak. Az undorító mindenkinek mást jelent. Én a pocakost szeretnem. Ez nem undorító. Lehet a szeme szép, magas, és igényes, hasolnó az érdeklődési körünk ..stb. apró dolgok, amikért szeretünk valakit.
2014. márc. 21. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert nem akarja havi nettó 80000-ért rommá roboltolni magát és a bomló testű főnöke lottyadt seggét nyalni mint te.:)
2018. ápr. 20. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!