Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is járt már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt már így?

Figyelt kérdés
Évekig hazusgágban éltem és úgy hittem, hogy én nagyon ronda fiú vagyok, akinek úgysem kéne egy lánynak sem. Erre fel ma nézegetem más fiúk képeit és hirtelen ráébredtem, hogy hozzájuk képest én még helyes is vagyok, nem is értem miért nevelték belém ennyire erősen, hogy ronda és esélytelen vagyok a lányoknál. Jó, én még mindig rondának tartom magam, de talán annyira mégsem vagyok ronda, mert mások sem szebbek tőlem, mégis van nőjük, bár igaz, aki szebb annak még jobb esélyei vannak.

#csúnya #undor #Quasimodo #szörnyegeteg
2012. júl. 5. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Cool story, bro.
2012. júl. 5. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálad az önbizalommal lehettek inkább gondok ezek szerint.
2012. júl. 5. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Nemtudom!Barátnő? attól is függ milyen? Mert vannal a tipikus rondapárok.......

1 biztos, azon rengeteg múlik, hogy mennyire vagy nyitott, ha elfogadtad magad-már 500%al könnyebben kezelsz le akármilyen esetet, mert nem bujkálsz, lépsz ki minden beszélgetésből.....

2012. júl. 5. 16:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Sosem volt barátnőm, pedig már 22 vagyok, nem is mertem kezdeményezni a nekem tetsző lányoknál.
2012. júl. 5. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor megvan, mi volt a gond. Ha nem is közeledtél, ezért nem volt barátnőd.
2012. júl. 5. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, hogy azt hittem én nem kellek senkinek és nem nagyon volt önbizalmam. Aztán egyik buli adtával megismertem egy 46 éves féfit aki bűnronda volt, cola-t ivott és nem mert odamenni egy nőhöz sem, 46 éves és szűz volt... azóta nem vagyok beszari :P
2012. júl. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!