Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amíg nem tudok megbékélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg nem tudok megbékélni a ronda külsőmmel, addig nem is lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

2012. jún. 26. 08:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Addig tényleg nem...
2012. jún. 26. 08:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Én próbálom elfogadni, hogy ilyen ronda lettem és emiatt nem kellek egy lánynak sem, de nehéz így élni, még az utcára sem szeretek kimenni, nehogy lássák milyen ronda vagyok. Meg tényleg nem véletlen, hogy nem volt még barátnőm, ronda vagyok és eléggé sokszor depizek be emiatt, mert tudom én a külsőm miatt esélytelen vagyok a nekem tetsző lányoknál sajnos.
2012. jún. 26. 08:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is sok helyen hallottam már, hogy fogadd el magad, és akkkor mások is elfogadnak. Ez teljesen igaz is. Fogadd el magad! Nem is lehetsz ronda. Mindenkinek mást jelent a szépség. Nem is baj, hogy még nem volt barátnőd, mert majd eljön az igazi hidd el. Nekem sem volt még barátom, mégsem sírok. Nézd pozitívan az életet! Mindenben van valami jóóó.
2012. jún. 26. 08:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Vannak olyan lányok, akiknek nem ez számít. Én sem hittem el, amíg nem láttam, de tényleg van. Szóval ne csüggedj.

26/F

2012. jún. 26. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Oszt mennyire vagy ronda?

Pö.csödig lóg az orrod vagy mi?

Fogadok csak beképzeled az egészet.

2012. jún. 26. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Részlet az esküvői fotómról:

[link]

Én nyertem? ;-)

Kapd össze magad, és keress egy rendes lányt!

39F

2012. jún. 26. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Hatos,te baromira nem vagy ronda.De remélem a szemüvegedet azóta lecserélted.:)

Kérdező:ez kb. így van. Amíg te nem szereted magad,mások sem fognak.

2012. jún. 26. 09:53
 8/13 anonim ***** válasza:

milyen magas vagy ?

hány cm a farkad ?

bocsi hogy megkérdezem de ez is számít a csajoknál.

2012. jún. 26. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:

a hatos férfiszemmel sem ronda

amúgy jah, hogyan várhatod el mástól, hogy szépnek találjon, ha te magad is rondának gondolod magad?

2012. jún. 26. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Én pl. mások szerint áztatóan helyes vagyok, de én nem tudom elhinni, ezért nincs is csajom. Szóval tökmindegy, hogy hogy nézel ki, nem ezen fog múlni, én is hulla nyugodtan feldughatom magamnak a szépségemet :D
2012. jún. 26. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!