Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van-e olyan lány, tudtok-e olyan lányról a környezetetekben, aki szép és mégis egy tök csóró, csúnya, de egyszerű, átlagos sráccal jár? Mit gondoltok mi az oka ennek?
Figyelt kérdés
Én elég furának tartom, amikor sok szép, gyönyörű lányt látok csúnya fiúval, aki egyáltalán nem tűnik gazdagnak sem.2012. júl. 18. 03:39
11/17 anonim válasza:
teljesen átlagos, ha egy szép, gyönyörű lány csúnya, egyszerű, átlagos pasival jár, az csak a lúzer pasik kifogása, hogy a lányok csak a jóképű, menő, gazdag fiúkat szeretik...
12/17 anonim válasza:
Cyrano csúnya, de közel sem csóró, egyszerű és átlagos :)
És még csak nem is dughatta meg a szerelmét :(
13/17 anonim válasza:
Azt bírom hogy az a sok gyökér lepontoz engem de nem cáfolnának meg engem mert ahhoz nincs elég gógyiuk
Ez is csak bizonyítja azt hogy az igazat mondtam,de nekik fáj az igazság ezért lepontoztak,mert jobbat nem tudtak tenni :)
Szánalmas hogy az emberek csak ennyit tudnak tenni az igazsággal szemben
14/17 anonim válasza:
A szerelemben nincs olyan hogy valaki csúnya vagy szép akkor neki csak ő számít és tudod a normálisnők nem a külső vagy a vagyoni helyzet alapján döntenek.
15/17 A kérdező kommentje:
Szeretnék én találni olyan lányt, aki normális és nem a külsőt meg a vagyont tartja elsődlegesnek, de én eddig nem találkoztam vele, mert akkor nyílván lett volna már párom.
2012. júl. 18. 21:58
16/17 anonim válasza:
Ilyen hozzállással nem is találsz párt magadnak.
17/17 anonim válasza:
Aha, szerinted csak azért nem járnak veled a lányok, mert csúnya vagy és csóró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!