Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért nem becsülitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem becsülitek meg jobban, miért nem kedvelitek az igazi melòs fiúkat?

Figyelt kérdés
Sajnos egesz nap dolgozok, telre fàt vàgok stihlel, baltaval. Nekunk is es nagyanyamnak is kb 15-15 kobmetert. Kozben gyarban melozok, de otthon minden egyeb munkat megcsinalok, vasalok, takaritok, füvet vagok stb. Egy perc szabad idom sincs, hogy elmenjek nyaralni, sajnos.penzem sincs ra. 5 hazzal arrebb a vallakozo dusgazdag apuka pici fia meg nem dolgozik semmit, megis penzelik. Azt sem tudja mi az a fa. Egesz nap a skoda oktaviajat nyuzza, naponta kb 200 kmt lehuz vele, megis van penze benzinre. Minden este bulizik es mindig mas lanyt hoz fel maganak a lakasaba. A lanyoknak megis ez kell nem az igazi dolgos fiu. Mi tortent a lanyokkal? Nem egyutt akarjatok a pasitokkal megteremteni a jovotoket, hanem rogton bele akartok ulni a joba?
2012. júl. 16. 21:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Egy orvos vagy egy gyogyszeresz sem keres 600 at, pedig ok romma.tanultak magukat.
2012. júl. 16. 21:33
 12/26 anonim ***** válasza:
24%

köszi :) am én meg annyiban adnék igazat az előttem szólónak, hogy az ziher, hogy ha a gyerek alá mindent alátolnak kicsikorától fogva, az nagyon de nagyon nagy százalékban nagy fokú elkényeztetettséget von maga után. bár ügyesen kell csinálni...el kell ezt kerülni. fel lehet nevelni úgy is 1 lányt nagyfokú jólétben, hogy ember legyen belőle, ne pedig 1 hisztis kis p*csa, vagy egy fiút úgy, hogy ember legyen belőle, ne pedig egy kis divatmajom magamutogató beképzelt bu...

én is így fogom csinálni.

2012. júl. 16. 21:34
 13/26 anonim ***** válasza:
48%

igen? akkor keressen mondjuk 300-at.

DE! hálapénz kell. ez ilyen íratlan szabály. nálunk orvosnak mindíg kell hálapénzt adni. ha nem teszed, le se sz*rnak, és jobb esetben keresel 1 másik orvost, rossz esetben meghalsz. ez nálunk szabolcsban min 20ezer. pl budapestiában bele se merek gondolni mennyi lehet.

vegyünk egy sebészt. volt velük dolgom eleget sajnos. egy átlag sebész egy nap min 4 műtétet csinál. 4*20ezer az 80 ezer hálapénz egy nap adómentesen!

július hónap 31 napos, fel se merem szorozni, hogy mennyi 31*20ezer. plusz még a pénz amit az államtól kap. lehet rajta gondolkodni..

2012. júl. 16. 21:40
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

46%..először is nézd meg hány százalékban hasznos a válaszod ;)

2.én nem fogok szülni

3.a gyermek boldogsága többek közt attol függ milyen szemléletben nevelik..nem attól h 200-at,vagy 3at keres apuci. Rengeteg tisztességes ember nőtt fel akár háborús időkben a legnagyobb szűkösségben,lehet épp te sem lennél,ha pl a szüleidet nem vállalják a nagyszüleid,ha így gondolkodtak v.na mint te ;) kapisgálod?!

2012. júl. 16. 21:41
 15/26 anonim ***** válasza:

keresnek 300t itthon, külföldön meg 800at.

nem is értem a sok okos ember miért van még itt..

2012. júl. 16. 21:41
 16/26 anonim ***** válasza:
34f
2012. júl. 16. 21:42
 17/26 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy a mazda rx8-asok, meg a porsche cayenne turbo-k nem az égből potyognak ám.
2012. júl. 16. 21:42
 18/26 anonim ***** válasza:
34%

70%

ne is szülj. jobban járunk. ha meg férfi vagy apa se legyél. jobban járunk akkor is.

tudod én a gyermekemnek mindent meg akarok adni, családi házban éljen,különórák, nyelvtanár, rendes ruhák, egészséges kaja és nem lenne elkényeztetve. ha két ember keres 300at az nem sok egyáltalán.

lehet lepontozni, ha ti nem tudtok megadni neki majd mindent, ne az én hibám legyen. irigykedni meg lehet.:)

2012. júl. 16. 21:45
 19/26 anonim ***** válasza:
nem érted..azért probáld még egyszer elolvasni hátha fel is fogod.. :)
2012. júl. 16. 21:50
 20/26 anonim ***** válasza:

én meg elb*sztam, mert hétvégén nincs meló.

de akkor is 440ezerre jön ki + a rendes fizetés.

2012. júl. 16. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!