Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem becsülitek meg jobban, miért nem kedvelitek az igazi melòs fiúkat?
köszi :) am én meg annyiban adnék igazat az előttem szólónak, hogy az ziher, hogy ha a gyerek alá mindent alátolnak kicsikorától fogva, az nagyon de nagyon nagy százalékban nagy fokú elkényeztetettséget von maga után. bár ügyesen kell csinálni...el kell ezt kerülni. fel lehet nevelni úgy is 1 lányt nagyfokú jólétben, hogy ember legyen belőle, ne pedig 1 hisztis kis p*csa, vagy egy fiút úgy, hogy ember legyen belőle, ne pedig egy kis divatmajom magamutogató beképzelt bu...
én is így fogom csinálni.
igen? akkor keressen mondjuk 300-at.
DE! hálapénz kell. ez ilyen íratlan szabály. nálunk orvosnak mindíg kell hálapénzt adni. ha nem teszed, le se sz*rnak, és jobb esetben keresel 1 másik orvost, rossz esetben meghalsz. ez nálunk szabolcsban min 20ezer. pl budapestiában bele se merek gondolni mennyi lehet.
vegyünk egy sebészt. volt velük dolgom eleget sajnos. egy átlag sebész egy nap min 4 műtétet csinál. 4*20ezer az 80 ezer hálapénz egy nap adómentesen!
július hónap 31 napos, fel se merem szorozni, hogy mennyi 31*20ezer. plusz még a pénz amit az államtól kap. lehet rajta gondolkodni..
46%..először is nézd meg hány százalékban hasznos a válaszod ;)
2.én nem fogok szülni
3.a gyermek boldogsága többek közt attol függ milyen szemléletben nevelik..nem attól h 200-at,vagy 3at keres apuci. Rengeteg tisztességes ember nőtt fel akár háborús időkben a legnagyobb szűkösségben,lehet épp te sem lennél,ha pl a szüleidet nem vállalják a nagyszüleid,ha így gondolkodtak v.na mint te ;) kapisgálod?!
keresnek 300t itthon, külföldön meg 800at.
nem is értem a sok okos ember miért van még itt..
70%
ne is szülj. jobban járunk. ha meg férfi vagy apa se legyél. jobban járunk akkor is.
tudod én a gyermekemnek mindent meg akarok adni, családi házban éljen,különórák, nyelvtanár, rendes ruhák, egészséges kaja és nem lenne elkényeztetve. ha két ember keres 300at az nem sok egyáltalán.
lehet lepontozni, ha ti nem tudtok megadni neki majd mindent, ne az én hibám legyen. irigykedni meg lehet.:)
én meg elb*sztam, mert hétvégén nincs meló.
de akkor is 440ezerre jön ki + a rendes fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!