Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, sokan elítélnek meg fura elmélet stb, de mégis úgy érzem én jobban járnék most egy tini barátnővel, aki kezdő, mint egy érett, tapasztalt nővel, aki már általában igazi férfire vágyik. Ti hogy látjátok?
ha jól értelmezem,te itt most feloldozást,engedélyt kérsz,amire nem tudom miért lehet szükséged.
amit mondhatok neked az-az,hogy minden elérhető és arra alkalmas nőt dugj meg.
akit csak érsz 14 felett.
ribiken meg tudnál gyakorlati tapasztalatot szerezni.
ez az adna esélyt dolog meg esengő,kuncsorgó,az ilyet hanyagold.
"szégyen vagy sem, de 22 évesen simán hazudhatom azt, hogy 16 éves vagyok, mindenki bevenné, sőt ha kérdezem kb. 16-17-nek szoktak mondani, "
->
"Mindenki elítélne, ha meglátnának utcán egy 14 éves lánnyal mondjuk kézen fogva"
Ez kicsit ellentmondásos. Amúgy tényleg nem lehet könnyű, de azért tinit választani, mert nem vagy szexuálisan tapasztalt, hát eléggé buta ötlet. Már leírtam egy hasonló kérdésedhez, hogy egy épeszű nő aki szeretne, nem hajtana el emiatt, hanem "megtanítana". :)
Az sem biztos, hogy a 20+ lányok már mind profik. Találkoztam én már pár ilyen korú lánnyal, akik szűzek voltak.
Ha annyira zavar ez a szex téma, akkor inkább járj prostihoz és kérd meg, hogy "avasson be", de ezért tinilányokkal kavargatni nem kéne.
ma 01:46
Nem csak a tapasztalatlanság miatt járnék inkább tinikkel. Egyszerűen nem kellek ilyen testtel a korombeli lányoknak, nekik igazi, férfias testű, tapasztalt 30-50-esek kellenek.
Még általános iskolában volt egy barátnőm, akkor volt 14 éves, és a pedig barátja 21. Ráadásul az a fiú elég érett és férfias volt már akkor is.
Nem gáz, ne mások véleményével törődj! Elvégre úgy tűnik, hogy elég elkeseredett vagy. A saját boldogságodat keresd, sz*rd le, ki mit mond!
Ja, és megsúgom: ha összejössz egy 16 éves lánnyal, attól nem leszel pedofil. :) Csomó olyan kapcsolatról tudok, ahol 12-14 év a korkülönbség, mégis nagy a boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!