Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolhatja egy párkapcsolat keresésben, ha már van saját gyermek?
Azért kell eltartani más gyerekét, mert különben a hétvégi apuci megvásárolja a gyerek szeretetét. Sajnos a gyerekek ilyen egyszerűek, ők csak azt látják, hogy nem tartod el őket, tehát semmi szükségük rád.
Másrészt meg azért kell eltartani, mert csak akkor működhet egy ilyen kapcsolat, ha megpróbálod a sajátodként kezelni.
Nekem mindig elmondták, ha volt gyerekük. Nem kellett kérdeznem. Lehet, hogy el akartak vele riasztani. :-)
Egy életkor felett erősen benne van pakliban, hogy gyerek is jár a nő mellé.
A fiatal gyerekes anyukák általában nagyon elkeseredetten kapkodnak a férfiak után. Az hogy nem az adott férfi utódját kell nevelni a természetbiológiával nem igazán fér össze. Ezen sokan túl tudnak lépni, viszont a gyereknevelés egy akkora teher amit nem sokan akarnak felvállalni. Egy gyerek rengeteg időt kér, és ezt az anyjától és a közös programoktól is elveszi. Sokan akik kapcsolatot keresnek, előbb meg akarják azt szilárdítani mielőtt tovább lépnek.
Az ilyen anyukáknak inkább idősebb és lenyugodott férfiaknál van elsősorban esélyük szerintem.
Szerintem én sem akarnék egy anyukával összeállni bármennyire is jó nő mert a gyerek mindenben benne kéne hogy legyen. Az anyuka figyelmének nagy részét ő kapná, és ez főleg ismerkedési fázisban elég hülye érzeteket kelt a férfiban. Nem szeretnék osztozni a nőn és rivalizálni a gyerekkel.
Igazából úgy gondolnám hogy a gyerek apjának kéne őt nevelnie.
Amúgyis egy férfi nőt akar és nem anyát, mert egy nő nőiességben szabadságban mozgékonyságban és izgalomban sokkal inkább nő mint egy anya ugyanis az anyaság kiszorítja az időből a többi egy részét és azok idejének és terének rovására megy.
29F
07-17 20:34
Ugye te sem gondolod hogy ez félelem lenne! Én is képes vagyok gyereket nevelni csak nagyon nem akarom beáldozni a szabadidőmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!