Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélyem?
Megismerkedtem egy lánnyal egy táborban. Nagyon megtetszett, egész héten csak együtt lógtunk. Utolsó előtti nap éjszaka kint maradtunk ketten a padon, gondoltam közeledni kéne, megfogtam a kezét, úgy ültünk, míg el nem mentünk aludni. másnap reggel (szóval már több ember előtt) is próbáltam megfogni a kezét, de elvette, elkezdte piszkálni a szemüvegét, ruháját. mióta hazajöttünk a táborból (1 hete) folyamatosan sms-ezünk, 4 napja az ő kérésére telón is dumálnuk. sok embertől hallottam, hogy ő nagyon baátkozós típus, attól félek, hogy rám is csak barátként néz... 2 hét múlva újra együtt fogunk táborozni, és szeretném elhívni egy randira, csak attól félek, hogy elrontom vele a baráságunkat. főleg lányok véleményét várom, előre is köszi a segítséget :)
16/F
Ha kell egy kis önbizalom: "Egy év múlva fog az számítani, hogy egy random csaj elutasított?" (Ha nyersen akarok fogalmazni, akkor ki nem szarja le) Nem. Akkor meg?
Dióhéjban: Mindenki előtt persze hogy zavarban van. Tudod a lányok nagyon adnak arra, hogy mit gondolnak róluk, és durván letudják k*rvázni egymást.
Aki engem nem érdekel, azzal nem telefonálok, és nem smsezek.
Egy barátnak nem fogom meg a kezét, csak úgy random.
MEgint, félek hogy elrontom vele a barátságunkat. Hol lesz ez a barátság 1 év múlva ha teszel, ha nem ellene?
Én több száz spanomról nem tudok semmit 20 évesen, akikkel 19 éves koromig lógtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!