Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal egy táborban. Nagyon megtetszett, egész héten csak együtt lógtunk. Utolsó előtti nap éjszaka kint maradtunk ketten a padon, gondoltam közeledni kéne, megfogtam a kezét, úgy ültünk, míg el nem mentünk aludni. másnap reggel (szóval már több ember előtt) is próbáltam megfogni a kezét, de elvette, elkezdte piszkálni a szemüvegét, ruháját. mióta hazajöttünk a táborból (1 hete) folyamatosan sms-ezünk, 4 napja az ő kérésére telón is dumálnuk. sok embertől hallottam, hogy ő nagyon baátkozós típus, attól félek, hogy rám is csak barátként néz... 2 hét múlva újra együtt fogunk táborozni, és szeretném elhívni egy randira, csak attól félek, hogy elrontom vele a baráságunkat. főleg lányok véleményét várom, előre is köszi a segítséget :)

16/F

2012. júl. 16. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
úgy érzem előbb kellett volna lépned, de még menthető a szituáció, hívd el tábor előtt.
2012. júl. 16. 13:51
 2/5 A kérdező kommentje:
szerinted mit kellett volna lépnem?
2012. júl. 16. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kell egy kis önbizalom: "Egy év múlva fog az számítani, hogy egy random csaj elutasított?" (Ha nyersen akarok fogalmazni, akkor ki nem szarja le) Nem. Akkor meg?

Dióhéjban: Mindenki előtt persze hogy zavarban van. Tudod a lányok nagyon adnak arra, hogy mit gondolnak róluk, és durván letudják k*rvázni egymást.

Aki engem nem érdekel, azzal nem telefonálok, és nem smsezek.

Egy barátnak nem fogom meg a kezét, csak úgy random.

MEgint, félek hogy elrontom vele a barátságunkat. Hol lesz ez a barátság 1 év múlva ha teszel, ha nem ellene?

Én több száz spanomról nem tudok semmit 20 évesen, akikkel 19 éves koromig lógtam.

2012. júl. 16. 13:55
 4/5 A kérdező kommentje:
azt hiszem igazad van :)
2012. júl. 16. 13:59
 5/5 anonim válasza:
Legyél bátor, lépj. Barátságot ne féltsd, mert ha tetszik, akkor te nem fogsz tudni igazán barátként tekinteni, csak full szenvedés lenne az egész..vagy fa vagy bokor, legyél férfi (Palik László :DD) Nem veszthetsz vele hidd el semmit. Tapasztalatbol monddom. Sok sikert!
2012. júl. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!