Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem : )?
Figyelt kérdés
Van 1 lány akivel 4 napja beszélgetek az interneten eddig találkoztunk 2x nekem nagyon
bejön a csaj és szeretnék vele járni. annyi a gond ,h nem rég léptem ki egy igen hosszú
kapcsolatbol és ezt ő is tudja kicsit zavarja is ,hogy biztos nem szeretem ki belöle.
ma este lesmároltam szájra puszi meg minden de ő azt mondta neki ez igy tul gyors
meg alig ismerjük egymást de én szeretnék vele minél hamarabb együtt lenni .
szerintetek levakart vagy csak tényleg tul gyors ez neki ? (Bocsi a helyesírási hibákért)
2012. júl. 8. 02:43
1/7 anonim válasza:
van esélyed, normálisabb lányoknál még gyors a 2. randin a csók:)
2/7 anonim válasza:
tanulj meg írni és 4 napja b+ szerinted????
4/7 anonim válasza:
Hát szerintem is túl gyors ez neki. Pár napja én is így jártam, bár én egyből az első nap le akartam smárolni. De mégis már együtt vagyunk, csak több idő kellett neki. Szerintem még találkozgass vele egy ideig. Aztán majd valami lesz. Sok sikert!!!
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok ribanc, de első barátommal 2. randinkon csókolóztunk és 8 hónapig együtt voltunk, nem éreztem gyorsnak. Jelenlegi barátommal 6 éve vagyok együtt, neten ismertük meg egymást, 5-6 napig chateltünk és telefonáltunk egymással, megbeszéltük, hogy ha tetszem neki, akkor úgy köszön, hogy megcsókol, így is történt, azóta imádjuk egymást :) Mi ebben a túl gyors? Nem értem... Szerintem le akar koptatni, vagy a nehezen kaphatót játssza :)
6/7 anonim válasza:
Több variáció lehetséges. Én tőle kérdezném meg.
7/7 A kérdező kommentje:
így utólag . offos volt a csaj ,de találtam egy másikat ő az első napon lefeküdt velem . ;)
2012. júl. 11. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!