Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy hülyeség lenne, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeség lenne, ha ezt megtenném? Van más is fiúk, aki hozzám hasonlóan ezen gondolkozik vagy gondolkozott és meg is tette?

Figyelt kérdés

Szóval rájöttem, hogy a külsőmmel esélytelen vagyok a hódításra és mivel nem vagyok egy menő, gátlástalan központi humorzsák sem vagy épp egy érzéketlen, vadállat, amely típusokra leginkább buknak a lányok, így úgy döntöttem, hogy egy senkinek sem tetsző lányanak adnék esélyt, aki hasonlóan nem kell senkinek, ahogy én sem.

Mondjuk nem bánnám, ha vékonyabb alkat lenne, mert én is az vagyok, de már végüli smindegy, ha kövér is. A lényeg az lenne, hogy elkellen játszanunk,hogy együtt járunk, mivel elég ronda fiú vagyok és rosszak a fogaim is, emiatt nem erőltetném a csókolózást sem, csak együtt sétálnánk, ismerősök előtt néha megjelennénk, mint pár, hadd lássák az utcán, hogy bizony nekünk is lehet párunk, hogy minket is tud valaki szeretni. Nagy álmom volt mindig ez, de hát nem mindenkinek adatik meg, így már egy színjátékban is belemennék. Remélem azért ölelés mehet, régóta van szerethiányom, nagyon jól esne egy kis ölelés is már. :)

Arra gopndoltam, hogy megint leiszom magam és részegen lemegyek bulizni és ahogy szoktam részegen előjön a nőbolond vadászénem és rámászok minden lányra, vagyis mászénk, mert a nekem tetsző lányok lekoptatnak, de egy kövér lányt már sikerült lekapnom, szó nélkül, csak odamentem mosolyogtom és valahgoy lekaptam, de totál részeg voltam, sajnos nem emlékszem pontosan hogy ovlt képem megtenni, de azt tudom, hogy ő élvezte, fura mód.

2012. júl. 15. 23:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
[link] Tanulj a mestertől!!!!!!!!
2012. júl. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!