Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkozik a válaszon, vagy egyértelmű a nem?
A távolság miatt fb-n írtam neki /tudom nem a legjobb megoldás/.
Tudja már egy ideje, hogy szeretem, ez a második ilyen "bevallás" részemről. Eddig mindig visszaírt, még januárban a "nem" választ is kb 3 óra múlva. De most csak kiírta a facebook, hogy látta. Nem reagál.:)
Szerintetek ez jelentheti azt, hogy tél óta megváltozott a véleménye, és most alszik rá egyet-kettőt?
- Mert szerintem ha biztosan semmit nem akarna tőlem, akkor megírta volna, hogy bocsánat de elnézted a jeleket, azok nem jelek voltak, nem tetszel...:)
Először is tisztázzuk.
"Ő kezdeményezett valamelyik nap, mert együtt buliztunk...szemezgetés, mosolygás és stb. "
Ezek az infók csak tőled vannak. Ő nem erősítheti meg itt. Az, hogy egy lány nem fintorogva néz rád nem jelenti automatikusan, hogy te vagy élete szerelme.
"Mert szerintem ha biztosan semmit nem akarna tőlem, akkor megírta volna, hogy bocsánat de elnézted a jeleket, azok nem jelek voltak, nem tetszel...:)"
Egyszer már leírta, hogy NEM. Egy szimpla 3 betűs szó. Még a mondatszerkezet sem bonyolult.
Ha pedig egyszer nemet mond és esetleg megváltozna a véleménye, akkor nem olyan jeleket küld amiket neked, kell keresgetni, hogy jel volt-e...
Nő vagyok, fiúk-lányok.:)
És nem azt írta, hogy NEM, hanem azt, hogy sajnálja de nem lehet köztünk több barátságnál mert van barátnője.A jelekből ítélve tetszek neki.Ha valaki nem akar tőlem semmit, nem keresi ennyire a társaságom.Lehet nem a legjobb döntés volt ezt a kérdést kiírni, mert kicsit lelombozó válaszok jönnek;) Viszont! Én ismerem őt, én találkozok vele x időközönként, nem Ti...most csak arra koncentráljatok, hogy miért nem írhat vissza. Köszöntem:)
Az én válaszom uniszex :D
Egyébként már többször írtam. Ha önámítani akar a kérdező akkor alulra zárójelbe írja le, hogy mit szeretne látni. Szívesen Ctrl+C Ctrl-V-zem, ha ő ettől jobban érzi magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!