Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket ha sátánista vagyok és ez az öltözetemen is látszik?
Lavey féle sátánizmusra gondolsz?
(Azért a gothot ne vegyük egy kalap alá a sátánizmussal.:) )
Én egyáltalán nem találnám félelmetesnek, sőt, bizonyos mértékig tetszene is. (Inkább mint egy fanatikus keresztény...) Viszont tényleg zavaróvá tud válni attól függően, hogy mennyire "reklámozod" (ahogy egy korábbi válaszoló fogalmazott) a nézeteidet. Ha csak folyton fekete öltözet mellett pentagrammát hordasz, de meghagyod magadnak az "emberi" külsőt, akkor az akár vonzó is lehet. Igazából nem tudom, hogy egy nagyon "elfajult" sátánista hogyan szokott kinézni, de ha már valaki férfi létére festi magát, (elnézést) idióta frizurát, meg lehetetlen kiegészítőket hord, na azt már én sem bírom elviselni. De, őszintén szólva, mint mindig, számomra egy ilyen helyzetben is a személyiség a döntő, a belső tulajdonságok, a gondolkodásmód, és a teljes kisugárzás. Amúgy arra én is kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy.
L/18
Nekem épp a darkos külső tetszene, ha "goth-os". És mellé helyes. A világnézeteivel nem sokat foglalkoznék.
Persze, ez csak feltevés.
Nem foglalkoznál a világnézetével?! WTF?!
Nem bírom megérteni az ilyen hozzáállást... oké, hogy nem rögtön a leendő közös gyerekeitek nevén fogsz gondolkodni, ahogy meglátod a viszonylag új pasidat/csajodat, de azért bele kell kalkulálni, h mi van, ha esetleg hosszútávú lesz a dolog?!
Két eltérő világnézetű, (és ennek következtében vszeg. eltérő életvitelű) emberke hogy a rossebbe képes közös jövőt tervezni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!