Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Zavarna titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket ha sátánista vagyok és ez az öltözetemen is látszik?

Figyelt kérdés
Nyakamba mindig ott a pentagrammába a fordított kereszt.
2012. júl. 15. 17:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha elég jól nézel ki, figyelmen kívül hagynám. De komoly kapcsolatba nem bonyolódnék veled szerintem. :)
2012. júl. 15. 18:18
 12/32 anonim ***** válasza:

Lavey féle sátánizmusra gondolsz?

(Azért a gothot ne vegyük egy kalap alá a sátánizmussal.:) )

2012. júl. 15. 18:18
 13/32 anonim ***** válasza:
#8-asnak: a goth emberkéktől távol áll a sátánizmus minden fajtája :)
2012. júl. 15. 18:19
 14/32 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem találnám félelmetesnek, sőt, bizonyos mértékig tetszene is. (Inkább mint egy fanatikus keresztény...) Viszont tényleg zavaróvá tud válni attól függően, hogy mennyire "reklámozod" (ahogy egy korábbi válaszoló fogalmazott) a nézeteidet. Ha csak folyton fekete öltözet mellett pentagrammát hordasz, de meghagyod magadnak az "emberi" külsőt, akkor az akár vonzó is lehet. Igazából nem tudom, hogy egy nagyon "elfajult" sátánista hogyan szokott kinézni, de ha már valaki férfi létére festi magát, (elnézést) idióta frizurát, meg lehetetlen kiegészítőket hord, na azt már én sem bírom elviselni. De, őszintén szólva, mint mindig, számomra egy ilyen helyzetben is a személyiség a döntő, a belső tulajdonságok, a gondolkodásmód, és a teljes kisugárzás. Amúgy arra én is kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy.

L/18

2012. júl. 15. 18:34
 15/32 anonim ***** válasza:
utcsó vagyok: tul. képp nem is feltétlenül, végül is megfér egymás mellett a gót és a sátánista világnézet... de a kettő nem ugyanaz :)
2012. júl. 15. 18:35
 16/32 anonim ***** válasza:

Nekem épp a darkos külső tetszene, ha "goth-os". És mellé helyes. A világnézeteivel nem sokat foglalkoznék.

Persze, ez csak feltevés.

2012. júl. 15. 18:39
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem foglalkoznál a világnézetével?! WTF?!

Nem bírom megérteni az ilyen hozzáállást... oké, hogy nem rögtön a leendő közös gyerekeitek nevén fogsz gondolkodni, ahogy meglátod a viszonylag új pasidat/csajodat, de azért bele kell kalkulálni, h mi van, ha esetleg hosszútávú lesz a dolog?!

Két eltérő világnézetű, (és ennek következtében vszeg. eltérő életvitelű) emberke hogy a rossebbe képes közös jövőt tervezni?!

2012. júl. 15. 18:49
 18/32 anonim ***** válasza:
Ha sátánista lennék nem zavarna, de mivel nem vagyok, így zavarna. Mint ember nem ítélnélek el, de mint férfi nem kellenél még ha egy adonisz vagy akkor sem.
2012. júl. 15. 19:20
 19/32 anonim ***** válasza:
Egyébként mit jelent a pentagrammába fordított kereszt? Csak nagyvonalakban.
2012. júl. 15. 19:21
 20/32 anonim ***** válasza:
Nekem volt szerencsém találkozni eggyel, ha jól emlékszem a vonaton történt, pont elém ült pedig szinte kihalt volt az egész rész, na mondom magamban, hogy "remélem épségben hazaérek" :D De komolyan ahogy az a srác kinézet kb mint a hasfelmetsző. Aztán megszólalt a mobilom akkoriban valami death metálos szám volt a csengőhangom rögtön felfigyelt rá és miután befejeztem a telefonálást egy kis idő múlva elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy a kemény külső alatt egy jófej srác lakozik. Majd szép lassan a kinézetével is megbarátkoztam:)
2012. júl. 15. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!