Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sátánista lány féltékenykedik! Mit tegyek?
Van egy pasi, aki ugyan fiatalabb tőlem, de többször is kifejezte, hogy mennyire vonzódik hozzám. Nekem is tetszik a srác, ha társaságban vagyunk, mindig odajön, keresi a közelségem, megérint, viccesen megcsiklandoz és finom utalásokat tesz. Szóval tetszem neki. :)
A problémám az, hogy van egy ?barátja?, aki szerinte "jófej". Egy lányról van szó, aki minden bizonnyal féltékeny. Eddig egyszer találkoztunk személyesen, amikor mindhárman jelen voltunk, már akkor is gyilkos tekintettel nézett rám, ölni tudott volna a szemeivel... :S Most meg állítólag olyat mondott egy ismerősnek, hogy ha ÉN nem szállok le a pasiról, akkor megátkoz... Meg hogy valamit beadagol... Nem tudom mit akart ezzel mondani, remélem nem akar megmérgezni vagy ilyesmi... Én személy szerint tartok tőle... :$
21/L
Az átokra annyit adj mint amennyit Orbán ad az országra.:)
A beadagolásban lehet vmi arra figyelj.
Többnyire ezek gyerekes álomvilágban élnek akik többnyire direkt csinálják és hitetik el magukról a hülyeségüket.
Maradj tavol az ilyen dolgoktol! Imadkozz!
A satant az ordogot nem gyertyakkal, es fizikai eszkozokkel tudod tavol tartani, hanem szivbol jovo imaval.
Nem kell ehhez templombla ulni, ezt barmikor es barhol elmondhatod, de hinned kell benne!
Nem hinnem, hogy ez a lany olyan eros, inkabb primitiv, de jobb tavol lenni az ilyentol, mar csak azert is, mert nem tudod, hogy mit "keverhetne" bele pl. az italodba.
Egy ilyen buta kis tudatlan lenytol jobb felni, mint megijedni.
Ez egy irigy, gonosz lelek, es tarsd tavol magad Tole, mert pontosan a tudatlansaga miatt tudna Neked artani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!