Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy fiú feje le van borotválva vagy a haja nem éri el az 1 cm-t?
Nem ez a kedvenc hajtípusom, de ha amúgy nem csúnya, akkor semmi gond, nem a haja miatt járnék vele.
A barátomnak kb 5 centis általában a haja, de egyszer leborotváltatta fél centisre. Nem igazán tetszett, de ettől még nyilván ugyanúgy szerettem. :D
Hát, én szeretem, ha van haja egy fiúnak. Szerintem zavarna. Esetleg ha minden más téren (de tényleg minden más téren) nagyon-nagyon tetszik, akkor nem tudom, előfordulhat, hogy megbékélnék ezzel.
De hiányozna a haja, eléggé.
Az én barátomnak ilyen, folyamatosan borotválja a fejét, őt az zavarja, ha van haja.
Igazából, én is inkább a hajas fiúkat szerettem mindig is, kicsit hosszabb haj, amibe bele lehet túrni, sokáig azt hittem, a kopasz nekem sose jönne be, nem szerettem, fintorogtam a hallatára is, de mint rájöttem, ennek is megvan a maga varázsa. :)
Nyilván nem azért szeretek bele valakibe, mert van/nincs haja, és nem is azért járok vele. Zavarni nem zavar, hogy nincs haja, sőt, most már egészen megbarátkoztam vele. Persze, ez nem jelenti azt, hogy amikor egy kicsit megnő neki, akkor nem szórakozok vele :D De egyértelműen nem ez a lényeg :)
8-as.
Nyilván nem. Egyszer barátom lenyírta a haját 4mm-re, és megkért, hogy nyírjam le nullásra a tarkójánál. Elszúrtam, le kellett vágni az egészet. Ijesztő volt esete a sötétben a feje, mindig dobogott a szívem, hogy ki ez az ember, és hogy jutott be a szobába.
Rossz volt, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!