Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem nem megy a flört. Ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nem megy a flört. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Mikor jön velem szembe egy nagyon tuti, helyes srác egyszerűen mikor elmegy mellettem és néz én csak lesütöm a szemem mintha nekem közömbös lenne és tovább megyek. Szinte éget a fiúk tekintete nem tudok rájuk nézni!! Pedig olyan helyesek!!!! Ezért flörtölni, mosolyogni sem nagyon tudok rájuk csak úgy.... flörtölni csak olyan srácokkal megy akiket már ismerek és beszélgetésbe keveredünk... (de azt sem én kezdeményezem) Fiúk!! Ti mit gondoltok a fejetekben mikor egy lány szembe jön veletek és mosolyog rátok?? Utána már felbátorodva érzitek magatokat arra hogy beszélgetést is kezdeményezzetek annál a lánynál?? Vagy az olyan lányokat is észre veszitek aki nem mosolyog és szemez veletek??? Szerintetek hogy léphetnék át ezen a gátlásomon??? Nagyon rossz és e miatt mindig szorongok... meg magamban dühöngök ha nem nézek a szemébe. Ha pedig pár másodpercre a szemébe is nézek rögtön elkapom a tekintetem és "égek mint a torkos borz". Légyszíves segítsetek. Egy bátortalan lány(17)

2012. júl. 14. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nme megy ne eröltesd, mert az gáz . 20/l
2012. júl. 14. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem is ez van nemtudom miért, pedig én alapjáraton nem vagyok bátortalan, de ez az utcán szemezgetés valahogy nekem se megyXD Mondjuk főleg azért, mert arra gondolok, hogy parasztnak néz egy lány ha bámulom. Érdekelne a lányok véleménye erről:D 22F
2012. júl. 14. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt nem mondom, hogy jó, de azt sem, hogy nem!

Azért kicsit erőltesd, minnél több ideig próbálj azoknak a szemébe nézni, akik tetszenek. Amúgy ha tényleg igazán tetszeni fogsz egy fiúnak, akkor az akár jelzés nélkül is megpróbál nyitni feléd!(csináltam már én is ilyet):)

Csak talán neked inkább olyan srácot kell találnod, aki megért és nem akar sietni a dolgokban, szóval lehetőleg ne a partyállat srácokat találd meg elsőre.....

2012. júl. 14. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát én próbálkozok de amikor már úgy vagyok vele hogy oké menni fog akkor az utolsó percben mikor találkozik a szemünk rögtön elkapom a tekintetem... :S
2012. júl. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!