Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, tapasztalataitok a 7 perces Rapid randiról, amire a rapidrandi.hu oldalon lehet regisztrálni?
Az ilyen rapid randikat szervező személyek elég jól keresnek ezzel. Nekik valójában nem érdekük, hogy gyorsan találj párt. De igazából nem is kell nekik ez ellen tenni semmit, mert nem sok az esélye, hogy ha ilyen mesterséges helyzetben összeeresztenek embereket, akkor kialakul a nagy szerelem.
Egy buszmegálló összenézős telefonszám elkérős ismerkedésben kicsit több a romantika, a poén, az egyediség. Meg ott eleve olyanhoz mész oda, akivel összeakadt a tekinteted, nem aki befizetett egy bizonyos összeget a szervezőnek, aki összeereszti a jelölteket, akik az utcán messze elkerülnék egymást.
Szerintem nem érdemes elmenni ilyesmire.
Alapjában véve háromféle nő létezik:
1. vonzó külsejű, aki a való életben talál magának párt, nincs szüksége társkeresőre, kapja az ajánlatokat bárhol.
2. nem túl vonzó, nem kap ajánlatokat, felregisztrál egy ingyenes társkeresőre, és majd ott kifog egy hasonló kaliberű pasit.
3. reménytelenül ocsmány, dagadt nők, akik az ingyenes társkeresőn sem sikeresek, így végső elkeseredésükben már fizetni is hajlandóak, hogy valaki egyáltalán szóba álljon velük.
Én így látom.
Legutóbbi hozzászólónak:
Én őszintén elgondolkodtam, hogy elmegyek egy ilyen eseményre az egyik barátnőmmel pusztán szórakozás céljából. És nem tartom se csúnyànak se kövérnek magamat, pusztán ki akarom használni a szinglilétet és olyanokat csinálni, amiket eddig nem tudtam vagy nem jutott eszembe.
A hozzászólásod viszont elvette a kedvemet. Voltál már ilyen eseményen vagy csak ilyennek képzeled a nőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!