Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, tapasztalataitok a 7 perces Rapid randiról, amire a rapidrandi.hu oldalon lehet regisztrálni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 10. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáltam, de nagyon nem jött be. Én élőben, saját módszerrel, leszólítással vagy csak sima netes társkeresőkön nagyobb eséllyel ismerkedtem.
2012. júl. 11. 06:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmire nem jó. Ilyen erővel ismerkedj buszmegállóban, az se ér kevesebbet.... szinte.
2012. júl. 11. 07:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem mert én is jártam ott és 7 csajból egynek jöttem be akit pont én nem találtam szimpinek,szerintem van benne bunda is hogy menjél többször is.
2012. júl. 11. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Ezt gondold át újra... milyen turpisság tud ebben lenni, hogy találkozol egy lánnyal, és nem jössz be neki? ....
2012. júl. 11. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen rapid randikat szervező személyek elég jól keresnek ezzel. Nekik valójában nem érdekük, hogy gyorsan találj párt. De igazából nem is kell nekik ez ellen tenni semmit, mert nem sok az esélye, hogy ha ilyen mesterséges helyzetben összeeresztenek embereket, akkor kialakul a nagy szerelem.

Egy buszmegálló összenézős telefonszám elkérős ismerkedésben kicsit több a romantika, a poén, az egyediség. Meg ott eleve olyanhoz mész oda, akivel összeakadt a tekinteted, nem aki befizetett egy bizonyos összeget a szervezőnek, aki összeereszti a jelölteket, akik az utcán messze elkerülnék egymást.

2012. júl. 11. 22:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Ezért is tettem fel ezt a kérdést,csalódtam ebben az egészben,nem tartom magam olyan rossz pasinak hogy 7 csajból, akik több mint a fele kövér volt nem tartott szimpatikusnak és itt nem arról van szó hogy feleségül kell jönnie hozzám,csupán elérhetőség cseréről beszélünk.A buszmegállós ismerkedés meg nem az én zsánerem egy az hogy kocsival járok :) a másik pedig elég nehéz kiszűrni hogy most van e valakije vagy csak szórakozik veled.A Rapid randinál meg biztos hogy a csaj barátot keres,hiszen akkor nem fizette volna be azt a bizonyos összeget a regisztrációnál.Úgy hogy még egyszer biztos hogy elmegyek erre a rendezvényre és akkor majd írok a következményekről ,de addig is lehet véleményezni :)
2012. júl. 11. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Van már csajod?:)
2014. jún. 15. 08:57
 8/11 DexaN ***** válasza:
Nekem is és egy haveromnak is ez jött ki, hogy egy csaj jelölte, de ő a csajt nem (én 3 csajt jelöltem a 8-ból, mondjuk én se tartom magam olyan rossz pasinak). Ha tényleg az lenne a pakliban hogy ez bunda, abból rohadt nagy botrány lenne, remélem hogy nem így van.
2017. jún. 5. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem érdemes elmenni ilyesmire.

Alapjában véve háromféle nő létezik:

1. vonzó külsejű, aki a való életben talál magának párt, nincs szüksége társkeresőre, kapja az ajánlatokat bárhol.

2. nem túl vonzó, nem kap ajánlatokat, felregisztrál egy ingyenes társkeresőre, és majd ott kifog egy hasonló kaliberű pasit.

3. reménytelenül ocsmány, dagadt nők, akik az ingyenes társkeresőn sem sikeresek, így végső elkeseredésükben már fizetni is hajlandóak, hogy valaki egyáltalán szóba álljon velük.

Én így látom.

2017. okt. 21. 18:20
 10/11 anonim válasza:
85%

Legutóbbi hozzászólónak:

Én őszintén elgondolkodtam, hogy elmegyek egy ilyen eseményre az egyik barátnőmmel pusztán szórakozás céljából. És nem tartom se csúnyànak se kövérnek magamat, pusztán ki akarom használni a szinglilétet és olyanokat csinálni, amiket eddig nem tudtam vagy nem jutott eszembe.

A hozzászólásod viszont elvette a kedvemet. Voltál már ilyen eseményen vagy csak ilyennek képzeled a nőket?

2020. okt. 27. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!