Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintek ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mogul kérdése:

Szerintek ez gáz?

Figyelt kérdés
szerintetek ciki ha a párkapcsolatban a fiú mind korban mind magasságra kissebb(?) 14L 13F

2012. jún. 15. 11:00
1 2
 1/12 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
79%
Ez jó, párkapcsolat ennyi idősen! Játszópajtások vagytok inkább!
2012. jún. 15. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, főleg ebben a korban. Meg aztán úgyis fogsz még nőni. ;)
2012. jún. 15. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nem.
2012. jún. 15. 11:15
 4/12 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak üzenném hogy nézzen körül hogy a mai világba már 12 évesen vesztik el a lányok a szüzességüket mi ezhez képest azért...a többieknek pedig nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2012. jún. 15. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Még fel is van háborodva a kis édes, a tojáshéjjal a kis popikáján.
2012. jún. 15. 11:32
 6/12 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Köszönöm az észrevételt kérdező, ismerem a mai "trendet"! Csak szomorú, hogy ez van. Következő lépés, hogy óvodáskorban már legyen szexuális felvilágosítás?
2012. jún. 15. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
OFF #6, mondjuk pont nem árta szerintem. Minél hamarabb, annál jobb, főleg hogy mostanában kb. semmi felvilágosítás nincs, a szülők meg sokszor nem tudnak/akarnak erről beszélni a gyerekükkel. Inkább mondják el nekik már az óvodában (persze játékosan, meg az ő szintjükön), mint hogy 15 évesen teherbe essenek, mert az se tudják, hogy lehet teherbe esni és ész nélkül szexelnek.
2012. jún. 15. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki!
2012. jún. 15. 12:16
 9/12 A kérdező kommentje:
azért arról szó sem volt hogy én bárkivel is lefeküdnék..nem felháborodva vagyok csak mondtam amugy nemtudom hányadik válaszoló mondta hogy 15 évesen már terhes..ha meglátsz egy 15 éves terhes lányt az utcán lehet hogy szánalmasnak tartod de az is lehet hogy pl megerőszakolták..arról meg nagyon nem tehet
2012. jún. 15. 19:25
 10/12 László22 ***** válasza:

Hello!

Igazándiból a kérdésre a válasz az hogy embere válogatja, nálam pl a magasság mindig az én felemre húzzon ne a nő felé, szóval én legyek a magasabb, de ha nektek ez nem akadály akkor semmi probléma sincs belőle, ne másokkal foglalkozzatok hanem magatokkal, a korotokról meg annyit hogy igencsak nincs szükségetek erre a ,,járás" dologra. Elsőnek tanuljatok és építsétek a személyiségeteket. Nem kell óvodás korban elkezdeni a felvilágosítást, hanem a szülőknek kellene megadni a kis gyermekeinek a megfelelő felvilágosítást, csak hát ilyenek a mai szülők sz@rnak az egészre. És egy 15 éves biztos nem azért terhes mert megerőszakolták, hanem mert túl fiatalon vállalt a pasija miatt olyasmit amit nem kellet volna. Gondolkodjatok el ti is rajta akartok-e ugyan erre a sorsra jutni.

24/f.

2012. jún. 16. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!