Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintek ez a vágyak nélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintek ez a vágyak nélküli állapot, vagy a kiábrándultság?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti, már nem érzek semmi vágyat a párkapcsolatteremtésre. Az eddigi próbálkozásaim kudarcba fulladtak, hiába érzem annyira a hiányát valakinek. Ha szerelmről, van szó, csak furcsán tekintgetek jobbra-balra, kicsit zavar is néha. De igazán már nem érzem ennek a jelentőségét. Pedig szinte minden évben fellángoltam valaki iránt óriási nagy, mindent elsöprő szerelemmel, de nem viszonozták.

Utolsó ilyen fellángolásom tavaly ősszel volt. Azóta semmi. Még csak ilyen plátói szinten sem.

Egy 24 éves beteg fiatalember

2012. jún. 9. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyik sem. Szerintem azért nem érzed a jelentőségét, mert félsz az újabb szenvedéstől, és a tudatalattid már megakar kímélni téged, az újabb csalódástól. Ez majd egyszer elmúlik szerintem, de még kell idő, ahhoz, hogy újra szerelembe ess. És megkérdezhetem milyen betegségben szenvedsz?
2012. jún. 9. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezt a betegséget a lelkiekre értettem. Évek óta pszichológushoz járok és paranoid skizofrénnnek címkéztek. Ezért írtam, hogy valamilyen szinten végül is beteg vagyok. Lelki beteg.

Egyébként köszönöm a megértő kommentet.

2012. jún. 9. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szívesen. Tudom, hogy milyen amikor az embernek üldözési mániája van.
2012. jún. 9. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ősz óta, nem tudom. Lehet, hogy még mindig érzed a kiábrándultságot. Én a magam részéről 4 éve nem szerettem bele senkibe és már nem is érdekel a dolog. Szóval értem a helyzetet, de most pontosan nem tudok tippelni. Lehet ez is, az is.
2012. jún. 9. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

(Előre is bocsi, de nem nagyon szeretek ékezettel gépelni.)

Kedves beírónak üldözési mániája van? Bakker, most megy a forma egy , sumahhhhhher üldözi rájkönnent, hajrá ;-)

Ne értsétek félre, nem akarom elbagatellizálni a lelki problémáitokat. De azt ne feledd, kedves kérdező: amennyire én belelátok -bár sose igényeltem ilyesmit és nem is érdekel magamra nézve- egy piszchológus, pláne egy pszichiáter imád cimkézni... abbol gazdagodik meg, ezáltal tudja a legális kábítószereit (értsd pl. antidepresszáns) értékkesiteni, ettől nő a statisztikája, ettől lép feljebb a ranglétrán... főlegezektől... hidd el, a legtöbbje nem a betegért van...

...tisztelet a kivételnek, Feldmár András, világhirű magyar -Kanadában élő- pszichologus/pszichiáter lázad is a pszichiátriai cimkézés ellen... megjegyzem: alappal... sok minden kiderült a pszichiáterek töbségének aljasságairol, na meg eleve a rendszerükről. De erről most ennyit.

Elsősorban önmagad vizsgáld önmagadat, javaslom. (Persze ettől még figyelembe lehet venni mások meglátását rólad.) Kérlek, ne süppedj bele abba a tudatba, hog yvalaki, aki állitolag "kompetens", jóóól megmondta, "mi bajod" van "valójában". A nagy lókak*t! ;)

Legyél kicsit kritikusabb a világgal szemben, persze nem kell utálni mindent , s lázadni mindenáron. ;) De az egészséges vizsgálódás, ami inkább előbbre viszi az embert, mind önmagára irányulva, min a külvilágra irányulóan.

2012. jún. 10. 21:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves válaszoló az elgondolkodtató kommentet. Egyébként a Feldmár Andrást én is nagyon szeretem. Igazán érdekes figura, kivételes intellektussal. Talán ha hozzá járnék terápiába, sokkal jobban érezném magam, vagy nem. Nem tudhatom. Mindenesetre küldöm néked ezt a számomra nagyon kedves dalt, hogy kicsit jobb legyen a közérzetünk.

http://www.youtube.com/watch?v=bSaiQGVatZE

2012. jún. 10. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm figyelmességed, hogy küldtél nekem dalt. :) És szívesen válaszom. :) A kérdéshez íróknak, akik szintén jó szándékkal írnak, vegyük úgy: továbbküldöm a dalt mindenkinek, akinek szintén örömet okoz. :) Bár nem vagyok vallásos, a gesztusod nagyon jól esett. :)
2012. jún. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!