Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a pasik szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a pasik szeretik ha látják egy nőn, hogy tetszik neki?

Figyelt kérdés
Adott egy pasi akinek tetszik egy nő, ez nyilvánvaló! Szerintetek jó ha a nő is kimutatja, hogy neki is tetszik a pasi, vagy a férfiakat jobban vonza ha elérhetetlennek látszik egy nő? Mert én pl. nő vagyok és sokkal jobban érdekelnek azok a pasik akik elérhetetlenek, mint azok akiket könnyen megkapnék...

2012. jún. 29. 12:25
 1/7 anonim válasza:
Szerintem ez az elérhetetlennek tunes..... folosleges taktikazas ami nelkul konnyebb lenne minden.
2012. jún. 29. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

ha kimutatja egy nő, hogy tetszik neki egy pasi, attól még a hapsi számára lehet elérhetetlen a nő és érezheti, hogy harcolnia kell érte.

de azért szerintem túl sokáig nem érdemes húzni

2012. jún. 29. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy tetszik ha egy lány egyértelmű de szolid jelzéseket ad arra, hogy sima a pálya!
2012. jún. 29. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező!Mindenki szereti AZT látni,hogy tetszik a másik neműnek.
2012. jún. 29. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát persze ,hogy örülök neki,ettől boldog vagyok,és szívesen össze is jövök vele.

Ha elérhetetlen,akkor jóllehet sokkal jobban fog vonzani ,de inkább szenvedni fogok,és szomorú leszek,h nem lehet az enyém,és egy idő után hagyom a fenébe.:$

2012. jún. 29. 12:59
 6/7 Gergo_30F ***** válasza:

a többségünk partnert keres, nem trófeát.

hogy ki érdekel, az a fantázia dolga; hogy ki elérhető, az a tetteké.

én spec. kifejezettem irtózom a királylányoktól, nekem társaság kell, nem dísz, program.

2012. jún. 29. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát persze, sokkal jobb, ha látni a nő szemében a szimpátiát stb, mert akkor érezni, hogy "nem küzdünk feleslegesen". Aki meg azt mutatja, hogy ő "elérhetetlen" akkor az van, hogy talán próbálkozok egy párszor és ha akkor sem javul a helyzet (nem kapok pozitív visszajelzést) akkor elmehet a 3,14csába, mert egy idő után megunom és feladom.
2012. jún. 29. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!