Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, vagy nem szeretik azt a fiuk, ha a lany mondja eloszor, h. Tetszik neki az a bizonyos fiu?
Ma már teljesen elfogadott dolog, ha egy lány kezdeményez, de nem mindegy, hogy hogyan! Semmiképp se ronts rá azzal, hogy 'szia, tetszel nekem, járunk?' mert megijed szegény, és elmenekül:)
nem tudom, hogy most milyen viszonyban vagy a fiúval? Barátok vagytok, ismerősök, esetleg még nem is nagyon beszéltetek egymással?
Ha még nem ismer Téged nagyon, akkor előbb próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá, legyél hozzá kedves, de semmiképp ne áruld el az elején az érzéseidet, csak ha már látod, hogy Ő is hasonlóképp van vele. De az elején barátként közeledj hozzá, majd flörtölj vele, de végig maradj titokzatos!
Ha barátok vagytok, akkor is óvatosnak kell lenned, és inkább csak akkor 'vallani', ha már biztos vagy a dolgodban...
okej,de jo lenne ha azewr eszrevenne,h. tetszik nekem,azer ugy jobb lenne :)..
utolso valaszado: nekem is ez a velemenyem,de az utolso esetem,kicsit regebben az volt,hogy egy fiutol megkerdeztem.h. nem e szeretne velem jarni,egyszer amr elotte jartunk,de az nem jaras volt,csak hat erdekes dolog volt az..... na es mondta,hogy van neki egy lany akit szeret,hat borzasztoan messze lakik,ezert nem is ertem... es egyik lany haverjanak pedig majdnemhogy lemondott engem,hogy ez igy milyen szanalmas meg stb,hogy en kerdeztem meg szal :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!