Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg a vagány, gyorsan "bevállalós" lányokat szeretik jobban, mint azokat, akik csak házasság után tennének bizonyos dolgokat, vagy esetleg előtte, de csak, ha kölcsönös a szerelem?
Azt gondolom a fiúk többsége a vagány bevállalós csajokra bukik, azért hogy minél előbb megdughassák őket. Tehát az ilyen tipikus csak szexéhes férfiak jobban buknak a bevállalós lányokra, viszont hogy szeretik-e őket abban nem vagyok biztos. A másik oldalon olyanok is vannak akiknek nem csak "Arra" kell egy lány, hanem azért mert szeret szeretni, és tud is igazán. Az ilyen férfiak ki nem állhatják az olyan lányokat akik könnyen adják magukat. Sokkal inkább azokhoz vonzódnak akik kicsit visszafogottabbak, értelmesebbek, aranyosak, és persze csinosak is. Viszont ezeknek a férfiaknak is vannak igényeik, és nem biztos hogy várnának a házasságig azokkal a bizonyos dolgokkal.
Ha kölcsönös a szerelem és mindketten akarjátok egymást, a szeretkezés a legjobb és legszebb módja annak hogy kifejezzétek az érzéseiteket. Nem kell vele várni a házasságig. Sőt, butaság várni vele. A kiegyensúlyozott nemi élet alapjául szolgálhat a hétköznapok során felmerülő problémák könnyebb leküzdésének.
én nőként unnám azt, ha egy pasi évekig húzná az agyam... úristen... nem kell k×rvának lenni, aki lefekszik a szerelmével pár hónap után nem k×rva...csak egyszerűen élvezi, amit élvezni kell:D a prűd emberektől kiráz a hideg... jobb lenne ha házasság után derülne ki, h két perc után elsül, és a következő kérdésed itt az lesz , h : " jajj nins orgazmusom.. a pasim két tolás után belémélvez, és én azalatt felocsúdni se tudok ?!?!?! "
semmi értelme kisszivem :)
Házasság után várós ember idióta.
Igen, jobban szeretjük a bevállalósabb lányokat f/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!