Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne elhívni egy fiút randizni ha csak egy napja ismerem? Tetszik az amit elmondott magáról és szeretném jobban megismerni.
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 19:31
2/10 anonim válasza:
én a párom egy ócska kifogással hívtam el találkozni, nem randiként hoztam fel.
3/10 anonim válasza:
Ez kortól függ. Meg attól is,hogy hol ismerkedtetek meg.
4/10 anonim válasza:
2-es válaszoló: Mi volt az az ürügy, amivel elhívtad őt találkozni? Csak úgy kíváncsiságból érdekelne. :)
5/10 anonim válasza:
2-es vagyok. a beszélgetés:
én: hali, mi jót csinálsz?
ő: ezt meg azt, bla, bla blaés te?
én: épp kajás vagyok, nem tudom mit kellene enni, vagy csinálni, legszívesebben pizzáznék, de nincs kivel elmennem most.
ő: pizzát akarsz enni? én is kajás vagyok. 1 óráig kibirod? megyek érted.
és ennyi :)
6/10 anonim válasza:
Ez jó! :) Köszi 2-es válaszoló. :)
4-es válaszoló voltam.
7/10 anonim válasza:
csak lehetőleg dél körülhívd fel akkor, ha ezt használod...
8/10 anonim válasza:
Eszembe jutott valami. Remélem nem nevettek ki emiatt. :D Mondjuk írhatnád ezt:
te: Óh... úgy volt, hogy a baránőmmel ma moziba mentünk volna a ... című filmet megnézni, de az utolsó pillanatba lemondta, mert valamije közbejött. Most itt maradt ez a felesleges jegy. Van kedved esetleg eljönni velem, hogy ne vesszen kárba ez a felesleges jegy? :D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) a pizzás és a mozis ötlet tök jól hangzik:D egyébként 14 vagyok. És a fiú egy új osztálytársam mert másik suliba kerültem. Nagyon kedves velem:)
2012. júl. 14. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!