Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval táborban volt egy srác, akivel nagyon jól elvoltam, de rettentő félénk, és a haverjai mondták hogy nem szokott kezdeményezni, de viszont volt egy pár jel ami arra utalt hogy tetszem neki, és ő nagyon tetszik nekem, kérdeztem tőle még táborba hogy van-e kedve majd eljönni sétálni és azt mondta hogy van. Megvan neki a teloszámom, nekem is az övé, és odaadta a pulcsiját, és nálam maradt, azóta volt fent facen és nem írt, és nem tudom, hogy most mit csináljak. Az egyik haverjának azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy járunk mert, hogy nem is igazán ismer. De én szeretném jobban megismerni és szeretnék vele randizni, de ha nem ír írjak én rá? Mi van ha nyomulósnak fog tartani? Viszont a barátai mondták, hogy ő nem fog rám írni, mit tegyek segítsetek. 2 napja jöttünk haza táborból.

2012. júl. 13. 17:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi :D amúgy én 16 ő meg 15.. És egy suliba járunk szóval még szeptemberbe bármi lehet :D
2012. júl. 23. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:
zsarold
2012. júl. 25. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!