Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a főleg 14-17 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a főleg 14-17 év körüli tini lányok, akik 20-30-40 vagy még idősebb férfiakhoz vonzódnak, azoknál mi az oka, milyennek kell kinéznie egy ilyen férfinek, hogy vonzalmat érjen el a tini lányoknál vagy inkább a jellem számít, esetleg az anyagiak?

Figyelt kérdés

2012. júl. 11. 02:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%
Ide figyelj, az a válaszoló aki 16 éves és nem menne abortuszra. Én 25 éves srác vagyok, de eszembe nem jutna megtartani egy nem kívánt gyermeket. A másik, hogy te egyedül milyen jogon dontenel az én sorsomrol is? (feltételezve, hogy egyikünk sem vétett hibát védekezéskor, tehát egyikünk sem hibás) Erre nem gondoltál? Melletted lennék és támogatnalak, el sem hagynalak, sõt! Az abortusz költségeibe is beszállnek. De azt nem hagynám, hogy megpecseteld a sorsomat egy olyan dolog miatt, amirõl nem tehetek.
2012. júl. 13. 18:02
 22/25 anonim ***** válasza:
17%

Én vagyok a 16 éves abortuszellenes. És igenis meg lenne a jogom eldönteni egyedül, hogy akarom-e az abortuszt. Azért, mert bárhogy is döntsek, az ÉN testemmel történne minden. És ha a párom nem támogatna a gyerek megtartásában, akkor először elgondolkodnék azon, hogy szeret-e igazán, és ha még mindig nem érezném a támogatást, akkor GTFO. Szerencsére én megtehetném ezt, mert meg van az anyagi háttér hozzá.

Másrészt meg, férfiként el sem tudod képzelni (valószínűleg), hogy milyen érzés, amikor egy új élet fejlődik benned. Ahogy érzed, hogy mozog, rugdos. Én is csak hallomásból tudom, ez igaz, de el tudom nagyjából képzelni. És én nem lennék képes megölni a gyermekem, akár támogatna az apa a döntésemben, akár nem.

16/L

2012. júl. 13. 19:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Érzed, hogy mozog, rugdos? Tanultál te bioszt? Kb 8 hetesen kezd el mozogni a magzat. Addig te aztán nem érzel semmit:D

Mindegy, látom nem foglak tudni meggyőzni, és nem is szándékom. Majd az élet megteszi helyettem. Nagyon fiatal vagy még, és meg fogod látni, hogy az érzelmi tényezők mérlegelése sokszor nem elég egy döntés meghozásához - legyen az bármilyen fájdalmas.

2012. júl. 14. 11:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Én tuti nem tartanám meg,nem szeretném így elcseszni az életem:SS Bár én soha nem akarok gyereket,nem szeretem őket,de van egy ismerősöm aki ugyan ezt mondta egyszer és mikor véletlenül terhes lett beindultak vmiféle anyai ösztönök vagy nem tudom másképp mondani és rájött h neki kell gyerek,nem akarja elveszíteni és végül megtartotta...

16/L

2012. júl. 14. 16:34
 25/25 Kutyus70 ***** válasza:
Pasi vagyok, de fölöttem lévő hozzászólónak van igaza. (16 L) Az lehet, hogy rúgni, mozogni, vagy bárhogyan is mocorogni csak valamikor a 7-8-dik hónapban kezd egy baba. De az anyai ösztön beindul szinte azonnal egy lánynál/nőnél. Tök mindegy, hogy 20-30 éves, vagy 14-16. Ez minden nőneműbe bele van kódolva genetikailag, és egyszerűen működésbe lép amint megtudja, hogy várandós. Ezt egy pasi nem értheti meg, vagy ha meg is érti valamilyen szinten, (ahogyan én is megértem) mégsem érezheti át teljesen. Egy lány viszont még csak várandós sem kell legyen ahhoz hogy megértse és érezze mert benne van az érzés, ahogyan írtam belé van kódolva már születésétől fogva, és ezt már valamikor kamasz korában is érezheti.
2016. ápr. 2. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!