Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki hogy visszaírjon?
Figyelt kérdés
Bejelöltem facebookon egy lányt és már párszor ráírtam de sosem ír vissza pedig elolvasta az üzenetem.2012. júl. 9. 23:57
3/12 anonim válasza:
bocsi de lehet hogy leszar teged
4/12 anonim válasza:
Facebookon nem is lehet látni, ha elolvasták az üzimet. (ha mégis, akkor írd már le légyszi, hogy hogyan lehet. )
Írj a levél végére ennyit: ha esetleg nagyon zavarlak, akkor szólj nyugodtan, és többet nem írok. De szólj, mert addig írni fogok.
(mert bizony nagyon valószínű, hogy nem igazán érdekled. )
5/12 A kérdező kommentje:
ha valaki elolvasta az üzenetet ott van kis betűkkel hogy seeen és egy pipa és az idő hogy mikor olvasta el.
2012. júl. 10. 00:05
6/12 anonim válasza:
Mostanába szokott lenni egy zöld pipa és egy xy saw your message a csetablak alján ha kinyitja az ember a csetablakot egy új üzenet esetén.
7/12 A kérdező kommentje:
✔ seen 23:52 így néz ki a chat alján ha meg ír akk írja hogy : Béla is typing
2012. júl. 10. 00:07
8/12 anonim válasza:
Ja, ez chatnél van? Chatelni nem szoktam. Azt hittem, a rendes üzenetekről van szó.
9/12 A kérdező kommentje:
ez chat :D
2012. júl. 10. 00:17
10/12 anonim válasza:
Szia. Igen tényleg van ilyen ami kiírja,hogy mikor olvasta el az illető.Hát nem akarlak elkeseríteni,de valószínűleg nem érdekled.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!