Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mégis miért van, hogy ahol élek egy lánynak sem kellek, de az ország másik végében már taliznának is velem simán, annyira bejövök a lányoknak? Fiú társaim, más is tapasztalta már ezt?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a férfinak ma már mást is kell nyújtania a kapcsolatban a pénzen kívül. És noha férfi vagyok, de nem ítélem el a nők anyagiak iránti igényét, mert egyetértek vele. Miért lenne jó a nőnek egy olyan kapcsolatba szülnie, ahol a férfi folyamatosan anyagi gondokkal küszködik? A szerelem ennyi idősen egy dolog, de ilyenkor az ember már tudja, mit vár el magától és a társától. Ennyi idősen már a gyerekvállalás szinte napirendi pont, és azt nem lehet megfelelő anyagiak nélkül vállalni. Megértem, ha egy huszonéves ezzel még nem törődik, de amint megtapasztalja az első nélkülözésekkel teli évet, már ő is látni fogja.
És egyáltalán nem biztos, hogy a szerényebb anyagiak jobb emberi tulajdonságokkal járnak.
Én azt sokkal jobban elítélem, aki szerint a pénz nem számít semmit, aztán pedig csak csendben sóhajtozik, hogy abban a hónapban melyik számlát ne fizessék be.
Ilyenkor lehet mondani, hogy elég az az életszínvonal is, de adj ehhez még 10 ilyen évet és kibukik az elégedetlenség, ami meg is mérgezi a kapcsolatot. A nélkülözés ezt teszi. Éppen ezért aki már túl van egy ilyen nélkülözésekkel teli kapcsolaton, az nem akar megint ebbe kerülni, ezért előnyben részesíti a módosabb férfiakat, még ha csak kicsivel módosabbak is(tehát házra már nem kell költeni, vagy évtizedekig hitelt törleszteni).
Persze: abban a korban, amikor a nők nem vállaltak munkát, egyértelműen a férfi anyagi helytállása volt a legfőbb "mérce". Ezzel nincs is gond.
És olyasmit sem írtam, hogy EGYÁLTALÁN nem számítanak az anyagiak: egyetlen nő sem egy "koloncot" akar a nyakába venni, akit el kell tartania. Akkor mindegy lenne számára, ha egyedül él, és csak "alkalomadtán" alszik együtt a kiválasztott férfivel. :)
Abban viszont nem értek egyet, hogy a nők általánosságban a módosabb férfiakra pályáznak.
Ma már erősen más az erőforrások megoszlása. Régen a lányok általában csak hozományt kaptak, nem dolgoztak, néha nem is egyenlő arányban örököltek.
Bárhogyan kötöd az ebet a karóhoz: egy olyan nő, aki nagyjából tudja önmagának is biztosítani a megélhetéshez szükséges javakat, nem fog mindenáron (sőt- néha semmi áron) egy jobb módúhoz ragaszkodni, ha rendes, ha nem. :)
Én részemről például nem választanék magamnál gazdagabb társat, legfeljebb úgy álljon, annyit keressen, mint én- vagy "lefelé" (én nem vetném a szemére).
Buta vagyok? Lehet.
Mégis inkább arra törekszem, hogy magamból hozzam ki a legjobbat. A férj otthagyhat, akár szerencsétlenség is történhet, szeretnék úgy állni, hogy ilyen esetben egyedül is biztosítani tudjam a gyerekeim felnevelkedését. :)
De nem ragozom tovább, szerintem ebből férfiszemmel annyi érthető, hogy "ha pénzem lesz, lesz partnerem- ráadásul főleg én szabhatom a feltételeket" (mármint, így van vele sok férfi, és ezt egyáltalán nem rossz értelemben írom).
Ezért haragszanak néhányan a mai korra. :)
Győri vagyok. Minden valamire való közvetlen csaj debreceni miskolci v nyíregyházi!
Elvehettem volna egy 16 éves csaj szüzességét. Tök normális épeszű kiscsaj csak kellett neki a tapasztalat. És mégis hol lakik? Miskolcon B@szki!!!
30 éves modell testő 30 éves elhanyagolt istennő forró izgató lelkülettel, és címlapra illő testtel! Értelmes felfogás, közvetlen odaadó alázatos és ha ott lettem volna azonnal letepert volna. Hol lakik? Naná hogy Erdélyben!!!!
Nem akar ez összejönni! :D
29F
ma 19:18
Ismerős, én is folyton így járok. :/ :D
Csak én vagyok debreceni és a szimpi lányok pestiek, pécsiek, székesfehárváriak stb.
Utazzatok "balfékek" ;D
És már az alázatos is leteper? Az ám a jó dolog. :D
Ne nyafogjatok, van aki gyalog is nekivágna :DD
ma 08:14
Az utazás költségeiből fután egy prostira simán. De, ha lesz állandó állásom, akkor szerintem belevágok. :D
ma 08:14
"A benzin vér!"
Nameg az asszonynak mit mondok, hol vagyok 3 napig? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!