Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hozzám hasonlóan szoktak ismerkedni ezen az oldalon! Ti is folyton úgy jártok, hogy tőletek távol élő lányt/ fiút fogtok ki?
Erre az a megoldás; hogy kéred a kérdésre válaszolót, hogy tüntesse fel a lakhelyét.
Vagy, alap kritérium a válaszolók felé, hogy az általad megjelölt településen lakók válaszoljanak.
Hát sajnos igen...pedig olyan helyes fiú volt,de több mint 300km volt köztünk :(
17/L
Van az alacsonyabb/szánalom kategória.
Akik chat.hu-n, gyakorikérdéseken, és egyéb sz*r oldalon ismerkednek.
Van a középső kategória.
Akik a társkeresőt használják.
Van a felsőbb kategória.
Akik veszik a fáradtságot és kitolják a képüket az utcára, tehát tudnak csajozni.
Nos, nem egoból mondom de én a felsőbbhöz tartozom. Te viszont az alacsony/szánalomhoz.
ma 20:30
Egy szóval sem említettem, hogy csak ismerkedni.
Én mindenhol ismerkedem, ahol van lehetőség.
Valamelyik nap debreceni lányokkal ismerkedtem, élőben.
Bár élő ismerkedésre kevesebb lehetőségem van az tény.
Na ja... akit megismertem lányt innen ő csak 60km-re lakik, napi szinten beszélgetünk.
Én először rákérdezek hol lakik... ha messze akkor írom, hogy ezt kár volna folytatni :-/
19F (JNSZ megye) :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!