Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivdnék tudnék meglepetést okozni az ország másik felén lakó barátnőmnek? (a váratlan látogatás sajnos most nemfogmenni)
ha nem tudod meglátogatni, szerintem állíts össze egy kis csomagot, csupa kedves és személyes ajándékkal.nem kell h drága legyen, csak kis apróságok, amiknek szerinted örülne.és ne tegyél bele romlandó ételt,mert az nem szerencsés:)szóval add fel neki postán, de ne szólj előre, h küldtél neki valamit.szerintem tuti meglepődik, és örülni is fog, h gondoltál rá.
20/L
amit a 2. írt én azt kipróbáltam még régebben (a párom és köztem 1000 km van és gondoltam meglepem). Odaért a csomag és kapott is a postától figyelmeztetést , hogy csomagja van, de épp akkor vizsgái voltak majd lebetegedett és mivel nem számított semmilyen csomagra a szüleitől (ők szoktak neki küldeni) , ezért nem ment érte.A csomagom utazgatott pár országon át és hazajött. Rá kb. fél hónapra bevallottam neki a kis trükkömet, mondanom sem kell milyen mérges volt magára és milyen szomorú, hogy lusta volt elmenni érte. Tanult az esetből és azóta mindig elmegy a csomagokért:)
de mit szólnál, ha küldenél neki egy szerelmes levelet? olyan régi stílusban: kézzel írd sima papírra, majd hajtsd össze, majd tedd be színes borítékba, ami olyan háromszögesen csukódik (remélem értesz) a háromszög végére cseppents egy csepp viaszt és gyorsan nyomj bele egy szép pénzérmét. majd küldd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!