Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire fontos egy férfinak a teste?
Nekem pl olyan testalkatom van h izmos vok látszik is de van rajtam felesleg, a hasam nagyából lapos de azért látszik az a kb +3kg. Mennyire döntő nálatok egy férfi teste akkor ha összeakar veletek jönni? :) Sajnos néha elmegy az önbizalmam ha látom ezeket aaz igenszálkás emberkéket a strandon...
18/F
Kedves 6#-s :
Az ilyen kijelentések nagyon szoktak tetszeni. Csak kérdem én. Napi 12 órás nehéz fizikai munka után, amikor holt fáradt az ember menjen el este kondizni, de legyen otthon főt kaja is hűtőbe, hisz az is néha kijár. De másnap 100%-s munkát tudjak produkálni a munka területen. Mert mit mondjak a bíróságon, ha az én hanyag munkám végett felrobban egy ház/lakás. " Tudja kedves bírónő az az igazság, hogy szerettem volna egy gyönyörű barátnőt, oszt esténként kondiba járkálok, másnap meg nem úgy megy már a munka.......... Tetszik tudni, hogyan megy ez. "
"Hát persze, hogy tudom, hogyan működik ez tisztelt vádlott, de majd maga is rá jön 10 év alatt, csak a szappanért ne hajoljon le"
Nagyon könyű a szűlők támogatását élvezve kiabálni mutogatni másokra, hogy ezt így meg úgy kéne. Nem gondolod?
Szerintem nem kell paráznod, jó alakod lehet, ez alapján sok lánynál lenne esélyed, szóval fel a fejjel.
EGy 165cm magas, 52kg-ós elfújja a szél és a kutyának se kell agglegény.
látszik az a 3 kg plusz a hasadon?ejjha:D
nekem van vagy 5-10 kg plusz a hasamon és nincs gond,van aki még szerette is,jó nem vagyok tiszta zsir,de egyáltalán nem vagyok az az igen szálkás kategória.viszont ami a legjobban számit az a stilus,mert ha egy IGAZI nő férfit akar akkor úgysem a külső lesz a sorsdöntő!!!!!!!!!!!!
Bloody Death
100%-ban egyet értek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!