Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látom folyton azt, hogy szinte írástudatlan cukifiúkra is tapadnak a lányok, mint légy a?
Figyelt kérdés
Rengetegszer latom azt hogy kakastarajos frizuras, rozsaszinpolos, napszemuvegese facebookfuggo pasik kepe ala irnak a csajok, szinte kinaljak magukat a lanyok talcan. Aztan meg mikor a pasi visszair az nyuzsog a helyesirasi hibaktol. Pl. szemejesen, mijen, szeretc stb. Megis oda meg vissza vannak ertuk a legszebb kulseju 14-20 kozotti csajok is. Hova fajult a vilag?2012. júl. 8. 14:04
11/22 anonim válasza:
3-asnak: a helyesírás egy olyan alapvető követelmény, ami nem ad pluszt, mert nem érdem, hanem tényleg minimum elvárás
a helyesírás hiánya viszont nagyon sokat elárul az illetőről
12/22 anonim válasza:
csak ez internet es nem fuzet .... itt mindegy hogyan irsz
13/22 anonim válasza:
11. Nekem például teljesen mindegy, melyik divatirányzatot követi, a lényeg, hogy vonzó legyen számomra. Az izmosak, nagy darabok nem tetszenek, a vékonyak, csinosak igen. Lehet felőlem punk, emo, vagy tudom is én mi (esetleg egyik sem), ha ránézek, és helyesnek találom, akkor tetszik. :)
Az meg sosem befolyásolt, a környezetemben milyen a férfiideál. Eleinte mindenki megpróbált rábeszélni a "kigyúrt macsókra", mert még az volt a divat. Akkor még ki is néztem az ízlésem miatt, de nem igazán zavart. :)
14/22 anonim válasza:
*ki is néztek (bár megjegyezném, időközben az ő ízlésük "idomult" az enyémhez, pedig nem is akartam) :))
15/22 anonim válasza:
Ha megnézed 90%-ban azok a csajok is olyanok, hogy semmi agyuk nincs...
16/22 A kérdező kommentje:
Valahogy minden lanynal azt latom, hogy minel metroszexualisabb a kulse annal jobban porognek ra a mai lanyok. Ha nem okos az sem baj, a kinezet valahogy a legtobb lanynal mindent tud uberelni.
2012. júl. 8. 16:46
17/22 anonim válasza:
Kérdező: van benne igazság, és nem csak a "buta" lányoknál van ez így (én ezt tapasztalom).
18/22 A kérdező kommentje:
Igen sokszor azt is latom hogy az okos es muvelt lanyokat is el tud varazsolni egy jo pasi kulseje. Ilyenkor mintha megbabonazodnanak a lanyok es elvesztik az eszuket, akkor is ha az a pasi buta mint a fold.
2012. júl. 8. 17:28
19/22 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be. Én férfiakra vágyom! 22L
20/22 anonim válasza:
Az, hogy kinek ki a férfi és nő, nagyon relatív lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!