Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyennek találjátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek találjátok ezt a kritériumrendszert?

Figyelt kérdés

Főleg lányoktól kérdezem (fiú vagyok).

-ne dohányozzon

-ne legyen piás (ünnepek/különleges alkalmak esetén

pezsgőt/bort ihat, de egyébként ne legyen nagy söröző)

-ne fogyasszon kábítószert

-külsőre feleljen meg (ez teljesen szubjektív szempont;

nekem pl. fontos, hogy a fején semmiképp ne legyen

piercing, hosszabb hajúakat előnybe részesítem stb.)

-egyéb nyilvánvaló dolgok (ne legyen pszichopata, ne

legyen gyilkos, ne legyen depressziós stb.)

Ezen kritériumok közül mindegyiknek meg kell felelnie. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, változtatni nem fogok rajta. És kérlek titeket, ne anyázzuk egymást.

2009. júl. 10. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Na én ugyanilyet keresek, csak fiúban, annyi kivétellel, hogy a haj hosszúság nekem mindegy. :) Szerintem ez egy nagyon jó kritérium rendszer.
2009. júl. 10. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Néz egy két dolgot mindenképp rlvárunk a férfiaktol is én spec nem az összeset...

Tökéletes pasi, ember nincs.

De azért pl én se örülnék ha a pasim

- drogozna

- ne legyen alkesz

A többi az egyéntöl függ ne legyen piercinge ?

Lehet ha jól áll neki vagy ilyesmi... mindenkinek más jön be!:P

2009. júl. 10. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Pont ilyen vagyok, mint amilyet leírtál. :)

A kérdésre válaszolva számomra is fontos, hogy ne drogozzon, ne legyen pszichopata, a piercing nem nagyon érdekel, de végülis ne legyen teleaggatva a szája, szemöldök, orra stb. Egy szemöldökpiercinget eltudok viselni vagy egy nyelvpiercinget, de mást nem nagyon.

18/L

2009. júl. 10. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
2.al teljesen egyetértek, ha nem alkesz, akkor ihat nyugodtan, én is szoktam mértékkel, ami nem az ünnepenként egy pohár pezsgő. cigit nem szeretem, énsem cigizek, de nem kizáró ok. amúgy meg ha ezek mind meg is lennének még egyáltalán nem biztos hogy tökéletes pasi, nekem legalábbis másak az elvárásaim. meg nem akarok a pasimból egy jókisfiút csinálni, az olyat nem szeretem :)
2009. júl. 10. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok, és ha neked pl hosszú(nem ilyen rocker hosszú, hanem ilyen hosszabb:D) a hajad, és ha nem vagy 30éves ak még jóvis lehetsz xD:P
2009. júl. 10. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én kritériumrendszerem is ez, nem is találtam még barátnőt és már 19 vagyok. Vagy én vagyok peches, vagy Nyíregyházán az összes lány láncdohányos és/vagy alkoholista. Olyannal még nem találkoztam aki egyik se(Budapesten vizsgák alkalmával már igen, de ugye a távolság)
2009. júl. 10. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ilyen ismerősöm van,és én magam is ilyen vagyok,szóval simán lehet találni ilyet..:)

Egyébként sztem megfelelőek ezek a kitételek,én is hasonlót várok el egy sráctól..:) Ami a hosszú hajat illeti..az enyém fenékig ér,elég hosszú?:D csak vicceltem:)

2009. júl. 10. 21:18
 8/11 anonim válasza:
szerintem egy lány arcán szép a piercing .pl. a szépségpötty. nem zavar ha jól áll neki.
2009. júl. 10. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elég alap dolgokat írtál,nincs gond vele.Bár nekem van piercingem a "fejemen".Ez van:)
2009. júl. 10. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy az alkoholista és az ünnepeken ihat egy pohár pezsgőt között baromi nagy köztes rész is van.
2009. júl. 10. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!