Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Ezt úgyértem ,hogy : alacsony vagy magas.. Barna vagy szőke nagy ..egy hülye r*banc vagy egy aranyos lány : D
2012. júl. 7. 06:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szőke, magas, egy hülye r*banc, felfújt mellekkel, agyonsminkelve, mindig tükörsimára vasalt hajjal, vagy pedig tökéletesre göndörítve. Magassarkú, mini alap. Vonzza a BMW, és kelljen neki a dolgozó ember pénze. Ez minden férfi álma.
2012. júl. 7. 06:24
 2/8 anonim válasza:
Ez változó. Azt szokták mondani, hogy minden fiú a saját anyát keresi a lányokban. Én szeretem ha egy lány értelmes és nálam alacsonyabb, vékony testalkatú.
2012. júl. 7. 06:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam legyen alacsonyabb(187 vagyok),de a többit nem lehet egyértelműen meghatározni..engem egy lányban az összhatás fog meg igazán,amihez inkább belső,mint külső értékek fontosak.Persze azért jó alak,hosszú haj,szép arc előny,de ott is mindenki másra bukik..
2012. júl. 7. 07:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Igényes legyen, adjon a külsejére. Nem kell bombázónak lennie, legyen eredeti (nem mű), lehetőleg ne legyen kövér se duci, és az arc a legfontosabb hogy megfogjon.

20/F

2012. júl. 7. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:

legyen esze, és ne legyen ribanc

az első zöld kezet kapott a mesteri iróniáért

2012. júl. 7. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
alacsonyabb legyen mint én és ne legyen vékony.
2012. júl. 7. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
magas, szőke vagy barna, kék szem, aranyos, olyan akivel lehet hülyéskedni:)
2012. júl. 8. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a leírtak közül, mindegyikből egyet választva kellene kreálnom egy lányt akkor : alacsonyabb,barna,aranyos :D

Valahogy az ilyen lányokról még csak jó tapasztalataim vannak :D

19F

2012. júl. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!