Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ahogy idősöm, annál inkább fiatalabb lányok érdekelnek és jönnek be nekem?
És mi tetszik 22 éves létedre egy 14 évesen?
(pár év múlva..? Börtönbe kerülsz max., semmi több.) :)
ma 14:02
De már nagyon ki vagyok éhezve, épp ez az, hogy naponta hiányzik a szex, de nem csak az, hanem a szerelem, szeretet, összebújások stb. Na,szóval értitek.
Igazából majdnem szűz vagyok, egyszer szexeltem azóta semmi.
ma 14:03
Hát az tetszik, hogy olyan szép feszes, kicsi cickóik vannak meg finom puha bőrük és még olyan játékosak, gyerekesek, nem komolyak meg mélabúsak, mint a korombeli vagy idősebb lányok, nők.
Ők még igazi aranyos, cuki kislányok! *-*
22 évesen is éretlen vagy, érzed lelked mélyén, hogy egy korodbeli lánynak nem felelnél meg, semmit nem tudnál nyújtani neki.
Ezért tudat alatt is a kisebb ellenállás felé mozdulsz el, egyre könnyebb prédára vadásznál, mint az öregedő, fogatlan oroszlánok.
Szomorú.
Ahogy idősödsz, egyre érettebb, normális lányokkal kellene lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!