Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-18éves fiúk! Milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-18éves fiúk! Milyen típusú lányok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Külső és belső tulajdonságokat írjatok lécci.

Mit csináljak, hogy felvonjam magamra a figyelét a fiúnak?

A hajdobálást ódivatúnak tartom...vagy ez nektek bejön?

Milyen stílusú rukákban szeretitek látni a csajokat, hétköznap?

(Nem kivágott kis estéjire gondolok, magassarkúval.)

2012. jún. 20. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A leckéd kész van már?
2012. jún. 20. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk te bejössz :)

Nyáron teljesen mindegy, úgysincs senkin ok ruha. Vmi rövid kis gatyesz, akármilyen felső....

hosszú haj szexi :) Lehetőleg ne takard el az egész fejed egyetlen hatalmas napszemüveggel. Kettővel se.

Attól függ ki a célközönség. Ha az egész utca kell, hogy rád figyeljen, akkor azért egy alaposan kivágott felső nem árt. Egyébként nem fontos....

Belsőre:

Mosolyogj, tűnj úgy, mint aki szeretné, hogy kommunikáljanak vele. Legyél nyitott, kedves, vedd a poént, esetleg legyél te is humoros.

2012. jún. 20. 14:59
 3/13 anonim ***** válasza:
szép , hiszékeny
2012. jún. 20. 14:59
 4/13 benedek98 ***** válasza:

ilyesmit én is kérdeztem csak a lányokról

az volt rá a válasz h mindenkinek más

ide is ez illik szerintem:)

2012. jún. 20. 15:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha egy lánynak kivan vasalva a haja :) Mostanában a cicanaci elég nagy divat lett.. Meg ugye itt a nyár, rövidnadrág, ujjatlan póló, meg mi tudom én. Ezeket látom/láttam Pesten.
2012. jún. 20. 15:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Szőke vagy barna,jópár esetben fekete is :D vörös biztos nem :D ne legyen túl nagydarab :D kissebb legyen nállam :D

ne legyen szőrös (még télen sem)!

legyen kedves és olyan aki meg tud nevettetni ,de legyen bújós is :D de ha kell vad is :D ,nem árt egy kis izgalom :D

( 17 vagyok (: )

2012. jún. 20. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:
19 vagyok és már nem is számít a véleményem. na szép...
2012. jún. 20. 15:13
 8/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :) és 2.válaszolónak: természetesen nem az egész utca kell, csak az az 1fiú aki tetszik:)

ja és 1. válaszolónak: 4,8-as átlagom van és nyár van. Neked viszont lehet h nem árt a tanulás h a pótvizsgán áttudj menni, és ellehet menni az ilyen fölösleges kommentekkel.

2012. jún. 20. 15:18
 9/13 A kérdező kommentje:
balázs boldizsár, vörösesbarna vagyok..:) [link] kb. ilyen színű a hajam de kicsit barnásabb. Mindenki azt hiszi, hogy festetem, pedig nem. :)
2012. jún. 20. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Csak az az egy aki tetszik? Az is gáz kicsit... Mármint, azért remélem tetszik más is rajta kívül :P

2. voltam

2012. jún. 20. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!