Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15-18éves fiúk-lányok! Mit...

15-18éves fiúk-lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
15éves vagyok, és nem sminkelem magam. egyáltalán nem. de a környezetemben mindenki sminkeli magát és ez néha feszéjez. szerintetek kezdjem sminkelni magam vagy így jó ahogy van?
2011. jan. 27. 19:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne másoknak akarj megfelelni hanem magadnak :).

16/F

2011. jan. 27. 19:02
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, ne csináld. Én is csak korrektort és szempillaspirált és szájfényt használok.
2011. jan. 27. 19:02
 3/17 anonim ***** válasza:
hagyd a francba a sminket, elég lesz államvizsgán
2011. jan. 27. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
te tudod..
2011. jan. 27. 19:08
 5/17 anonim válasza:
ne használj
2011. jan. 27. 19:09
 6/17 anonim válasza:

hm.. ez attól függ hogy a baráti köröd milyennek fogad el.

de énis azt mondom hogy magadnak akarj megfelelni. mások miatt ne kezd el magad sminkelni. de ha te szeretnéd, mert neked is megtetszett akkor nyugodtan. én körülöttem is mindenki sminkeli magát, erősen, de én még mindig csak szempillaspirál púdert/alapozót ill. szájfényt használok (vagy csillogós labellót) még buliba is csak egy halvány vonallal húzom ki a szemem, mert én azt vallom hogy csak természetesen ..; ))

2011. jan. 27. 19:10
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Használj, ha akarsz, de tanuld meg használni is !

én nem festem magam és jól érezem magam a bőrömben.

16/l

2011. jan. 27. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó. Kevés ilyen lányt lehet látni sajnos :)

17/F

2011. jan. 27. 19:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha nem hiányzik, ne tedd.

Én sosem sminkeltem magam, nem hiányzott, most vagyok 23, és semmi baj a bőrömmel- a párválasztásban sem akadályozott, mert már 2 éve a férjem egy olyan fiú, akit sok agyonra sminkelt csaj akart volna tőlem elcsalni... Nem sikerült nekik, mert bizony van olyan pasi, aki csak a papagájt látja bennük :) Akik gúnyolódtak, hogy miért nem sminkelek, mára panaszkodnak, hogy hiába kenik magukat, ronda a bőrük, és hogy miért csak a skalpvadász pasik jutnak nekik... Na vajon?

2011. jan. 27. 20:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszed!! Én teljes mértékben egyetértek Veled!! De jó is lenne, ha 10 lányból nem 8 sminkelné magát, hanem 10 lányból 8 NEM sminkelné magát......
2011. jan. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!