Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15-18éves fiúk-lányok! Mit...

15-18éves fiúk-lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
15éves vagyok, és nem sminkelem magam. egyáltalán nem. de a környezetemben mindenki sminkeli magát és ez néha feszéjez. szerintetek kezdjem sminkelni magam vagy így jó ahogy van?
2011. jan. 27. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mit gondolnék? Abszolút semmit. Ne érezd magad feszélyezve emiatt.
2011. jan. 27. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Te csak maradj olyan, amilyen vagy! Különben is szerintem a természetes szépségnél nincs szebb!!! :) Ja és fiú vagyok.
2011. jan. 28. 07:07
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitív válaszokat, jó tudni hogy vannak még fiúk akiknek a természetesség tetszik, és lányok akik hasonlóan nem sminkelik (sminkelték ilyen korban) magukat :)
2011. jan. 28. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:

OFF:Én is tizenöt vagyok, sminkelem magam, de igyekszem nem természetellenesen kinézni:)

Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak. Egyszer próbáld ki, ha nem tetszik le lehet mosni. Nincs az sehol leírva, hogy a lányoknak X kortól kötelező a smink. Az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben.

2011. jan. 28. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem emiatt ne is aggódj. én 16 vagyok- illetve nemsokára 17, és nem sminkelem magam. alapból kissé kékes-lilás a szemhéjam, meg sűrű szempilláim vannak, ez adottság- valószínűleg eddig is azért nem sminkeltél, mert így vagy szép. maradj önmagad, ne feszélyezzen a környezeted! :)
2011. jan. 28. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha szépnek látod magadat smink nélkül akkor ne :) de ha szeretnéd akkor csak nyugodtan, de ki kell tapasztalni mi áll jól és mi nem. először gyakorolj otthon, aztán ha jól megy akkor emberek közé is mehetsz úgy :)
2011. jan. 29. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem undoritó hogyha egy lányon szempillaspirálnál több smink van,én nem szeretem .

15/F

2011. febr. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!