Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13,14,15 éves lányok miért csak ilyen 18éves ronda pofájú partyarc bunkó köcsögökkel járnak?
Mi van, irigykedsz?
Talán te szépnek tartod maga, és nincs párod? Háhá! A szépség nem minden ám :)
Jó kérdés, és anno engem is foglalkoztatott sajnos.
A barátom aki most 19 éves pont ilyen körből került ki mikor kezdte belátni, hogy komoly lesz a kapcsolatunk.
Én most itt a " 18évesek meg miért 13évesekre verik a faszukat?" kérdésre válaszolnék, ami nagyon egyszerű: azért mert őket bárki bármikor megkaphatja:)
A mostani kislányok szeretnek azzal dicsekedni a suliban, hogy tegnap ezzel csináltam holnap pedig azzal fogom. Nekik ebből verseny lett ha tetszik ha nem nekünk. És mivel ezek a korosztályok még nagyon nincsenek kifejlődve ezért csúnyák...nincs semmi nőies vonásuk a kis cicijeiken és a hosszú hajukon kívül.
Sajnos az én párom is részesült ebbe a remek életvitelbe, mert nem talált még olyan párt magának akire azt mondta volna, hogy igen ő az, és nem kell más.(mostanáig:D)
És még valami. Van egy nagyon jó kis mese erre:
"A nők olyanok, mint az almák az almafán. A legjobbak és legszebbek a fa tetején vannak. A legtöbb férfi tudja ezt, de mégsem mászik fel ezekért, sőt, még csak nem is nyújtózkodik a magasabban, de nem a csúcson lévő jókért, mert attól félnek, hogy közben leesnek és megsérülnek.
Ezért mászás és nyújtózás helyett gyakran csak elvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű és veszélytelen hozzájutni.
Az almák a fa tetején csak azt látják, hogy nem nyúl értük senki. Ezért azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában ők csodálatosak.
Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára."
@ ma 19:39
Persze, tökre irigy lehet erre. A szépség nem minden, de ha lenne eszük, mennyire jó lenne.
Szerintem te sem tudod, hogy miről beszélsz, de ahogy érzed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!