Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13,14,15 éves lányok miért csak ilyen 18éves ronda pofájú partyarc bunkó köcsögökkel járnak?
13 éves vagyok de össze nem állnák nálam idősebb sráccal.
Se most se máskor max. 1-2 évvel idősebbel.
De még ráérek az iennekkel .
ne általánosíts....
a partyarcok alatt gondolom sp-t, fluort érted.. ők nem bunkó köcsögök, hanem pont azért tetszenek a lányoknak mert jó a hangjuk, aranyos, szép az arcuk és nagyon közvetlenek a rajongóikkal.. kedvesek, jófejek..
h a 13-15 lányok évesek miért a 18 évesekkel akarnak járni ... ?
PL: az ossztársam 14L volt is járt egy 17 éves fiúval.. aki tényleg nem az a sovány, cuki,édes fiu hanem a gyúrós tipus.... akihez tényleg nem egy 14 éves pina való (bocs a kifejezésért de ez még 7.ben volt és már akkor olyan polókat hordott a csaj h kint volt az egész hasa és a tangája és magassarkút hordott)
és azzal vágott fel minig h akkora a pasija háta mint egy hááz, csupa izom... és ez által menőbb lett (legalábbis ő ezt hiszi, de sokan lenézik ez miatt...)
az meg normális ha egy 15 éves lány NORMÁLIS kedves, jól kinéző 17 körüli fiukkal akar járni, mert érettebbek mint a 15 évesek.. egy lány nem "pajtást" keres mert sok 15-16 éves fiu a pajti szinten van..., meg valakinek az idősebbek jönnek be.. ezen minden 14 éves lány át esik h egy ideig csak az idősebb 16-18 évesek jönnek be nekik.. de igazából tudják h nem lesz semmi de... 14 évesen én is a 16-18 éveseket néztem.. :P
de am nem minden lány ilyen én is 15 vagyok és a barátom 16 éves... kinek mi jön be..
ma 19:43
Azt hittem, hogy a kérdező egy olyan valaki aki ugyan szép, de mégis sikertelen a szerelemben. Ideges, mert nem érti, hogy a "csúnyáknak" miért van szép párjuk, neki meg miért nincs. Hehe.
Persze ez csak tipp volt. Így már érted? :)
A tipp nem jött be, már ha nem hazudik a kérdező...
20:06
nem őket értem hanem a tipikus állandóan diszkóba járó parasztokat, amugy igazad van..
a 11-13éves lányok odavannak értem, de ők túl fiatalok hozzám..
mert attól "nagylányok" hogy nekik bizony már pasijuk van és orrba-szájba ku'rogatnak vadidegen gyerekekkel 5 perc ismerkedés után...
az igaz,hogy én is 13 éves vagyok,de nincs pasim...és legalább 14-15 éves koromig nem is lesz...
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!