Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire érdekel, hogy milyen magas a lány? Magasak vagy alacsonyak? Én 152cm vagyok, ez lehet taszító is nálatok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 00:18
31/34 anonim válasza:
Néhány kirívó példa kivételével az emberek többsége a saját méretében választ, legalább is én ezt tartanám logikusnak. Én ösztönösen az 170 fölötti lányokat keresem, de ha véletlenül beleszeretnék egy 152 centis lányba, ez nem lenne akadály. Ja, és 196 centi vagyok.
32/34 A kérdező kommentje:
Igen, megértelek.:) Csak kicsit zavar/t már, hogy ilyen alacsony vagyok, mert nekem többségében a kb. 180-as pasik tetszenek:D
2012. júl. 29. 18:54
33/34 anonim válasza:
Én meg pont azt veszem észre, hogy a 190+os pasiknak mindig elég alacsony, 165 alatti barátnőjük van. Én írtam, hogy 156 vagyok, és a barátom meg 192. Azt mondta, neki soha nem tetszettek a magas, 170 feletti lányok, hiába "nézne ki jobban" egy olyannal.
Én szeretem, hogy ennyivel alacsonyabb vagyok, imádok hozzábújni:))
Meg amúgy a baráti körömben is rengeteg hozzánk hasonló pár van.
34/34 anonim válasza:
Lehet késői kicsit a válasz..Nekem is az alacsony lányok jönnek be.161 centi vagyok és 19/F..Szóval én is alacsony vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!