Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire érdekel, hogy milyen magas a lány? Magasak vagy alacsonyak? Én 152cm vagyok, ez lehet taszító is nálatok?
a bnőm is kb ennyi de majd viszek má neki egy mérőszallagot xDDD
183cm F18
Szerintem egy alacsonyabb lanyhoz jobb odabujni , nekem igy tunt fel eddig. Volt velem egy magas baratnom , de valahogy aki alacsonyabb volt jobban tetszett.
15F
Mivel magas vagyok, a magas lányok tetszenek, a 165 alattiak abszolút nem jönnek be.
Csak hogy nehogy túl egyoldalú legyen az eredmény...
így a végére születtek más vélemények is, de örülök neki, mert így könnyebben elhiszem :D még mindig több az, akinek tetszik, és ennek örülök. nem mindenkinek akarok tetszeni, főleg ha valakinek igazán tetszem, nem azt fogja nézni hány cm magas vagyok, de azért kíváncsi voltam a véleményeitekre! köszönöm szépen!
én véleményem szerint még mindig jobb ez a 152cm, minthogyha 175+ cm-es csaj lennék, eddig ezzel próbálom magam kicsit engesztelni ez ügyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!