Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag Női magas vagyok. Örülnöm kellene? 166 cm / F
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 22:57
1/9 anonim válasza:
Rengeteg 160 centi alatti lány van, mit siránkozol?
2/9 A kérdező kommentje:
de ha nekem 170 cm -es tetszik ? vagy mondjuk
174 cm -es ? akkor húzzam le magam a WC-n ? mert
átlag Női magasságom van ?
2012. júl. 6. 23:03
3/9 AvernusTriad válasza:
Na und was? Én meg magas vagyok, és semmi előnyöm nincs belőle.
4/9 anonim válasza:
olyan sok cuki alacsony lány van ne hülyéskedj már
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj, te még jó 5-6 évig nőni fogsz...
6/9 anonim válasza:
egyáltalán nem baj... én 160 cm vagyok és utálom, ha a pasim egy, vagy több fejjel magasabb nálam.. és rajtam kívül nagyon sok lány van aki 160 cm, vagy az alatt van
7/9 anonim válasza:
Semmit nem számít a magasság, nem értem mit parázik ezen mindenki. Nem ettől jó pasi egy jó pasi, és egy nő is lehet szép/szexi alacsonyan is meg magasan is.
Én 162 cm vagyok, örülök ha a barátom is hasonló magasságú, sőt az sem érdekel ha pár centivel kisebb. Ha sokkal magasabb az viszont már zavaró.
8/9 plfsasa16 válasza:
en meg 173 cm magas vagyok es csak 15 eves es a pasim alacsonyabb mint en de ettol meg szeretjuk egymast :D
9/9 anonim válasza:
Én személy szerint nem szívesen randiznék egy nálam alacsonyabbal (én 167 centi vagyok), nekem valahogy nem férfias, de ha amúgy minden más stimmelne, akkor nyilván nem csinálnék belőle problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!