Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlag Női magas vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag Női magas vagyok. Örülnöm kellene? 166 cm / F

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg 160 centi alatti lány van, mit siránkozol?
2012. júl. 6. 23:00
 2/9 A kérdező kommentje:

de ha nekem 170 cm -es tetszik ? vagy mondjuk

174 cm -es ? akkor húzzam le magam a WC-n ? mert

átlag Női magasságom van ?

2012. júl. 6. 23:03
 3/9 AvernusTriad ***** válasza:
Na und was? Én meg magas vagyok, és semmi előnyöm nincs belőle.
2012. júl. 6. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
olyan sok cuki alacsony lány van ne hülyéskedj már
2012. júl. 7. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, te még jó 5-6 évig nőni fogsz...
2012. júl. 7. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj... én 160 cm vagyok és utálom, ha a pasim egy, vagy több fejjel magasabb nálam.. és rajtam kívül nagyon sok lány van aki 160 cm, vagy az alatt van
2012. júl. 7. 08:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem számít a magasság, nem értem mit parázik ezen mindenki. Nem ettől jó pasi egy jó pasi, és egy nő is lehet szép/szexi alacsonyan is meg magasan is.

Én 162 cm vagyok, örülök ha a barátom is hasonló magasságú, sőt az sem érdekel ha pár centivel kisebb. Ha sokkal magasabb az viszont már zavaró.

2012. júl. 7. 14:48
 8/9 plfsasa16 ***** válasza:
en meg 173 cm magas vagyok es csak 15 eves es a pasim alacsonyabb mint en de ettol meg szeretjuk egymast :D
2012. júl. 7. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem szívesen randiznék egy nálam alacsonyabbal (én 167 centi vagyok), nekem valahogy nem férfias, de ha amúgy minden más stimmelne, akkor nyilván nem csinálnék belőle problémát.
2012. szept. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!