Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból, egy kis felmérés! Szerintetek hány olyan lány lehet, akinek valamiért kivételesen nem a kigyúrt, magas fickók, hanem inkább az alacsony, vékony fiúk jönnek be? Már, ha van ilyen egyáltalán.
"Érdekes én azt figyeltem meg, hogy mindenki támadja a vékony,alacsony fiús kérdezőket, de, ha egy izmos, magas fiúk írnak, oda nem érkeznek ilyen támadások. Gondolom még véletlen sem külsőre mennek az itteni válaszadók."
wtf??
Mutass már egy olyan kérdést, ahol az van, hogy "jaj, magas, izmos fiú vagyok, vajon mennyire nem kell a lányoknak ez a típus? jaj-jaj."
Ezzel szemben kb minden oldalon van egy, amiben szerepel az "alacsony vékony fiú", mellé meg a rinya, hogy mennyire szar neki, mert mennyire utálják a lányok őket csak ezért (nyilván _csak_ ezért, más eshetőség szóba sem jöhet).
Ezt a kérdést már múlt héten feltette valaki. Meg az előtti héten is.
Nem érdemes általánosítani,mindenkinek més tetszik.
Határozott, magabiztos fellépéssel ezt simán tudod kompenzálni. Először is felejtsd el, hogy te alacsony és vézna vagy és, hogy emiatt te mindenben hátrányból indulsz. Amit gondolsz, amit érzel, azt mindig megérzik rajtad a nők, ehhez kivételes tehetségük van. Ha azt gondolod, hogy "áá, ennél a csajnál esélyem sincs, mert kicsi és sovány vagyok", akkor ez érződni fog a kisugárzásodon és a legkevésbé sem leszel vonzó. Elég régóta megfigyeltem már (és gondolom te is, bár a kérdésed alapján lehet, hogy nem), hogy a nők többsége szinte sosem olyan pasival jön össze, mint amilyet szavakban leír, hogy mi az ideálja. Pl. kapásból eszembe jut 4 csaj ismerősöm, akik náluk jóval alacsonyabb és súlyra is könnyebb pasival jöttek össze, pedig mindig is állították, hogy a magas, izmos pasikat kedvelik. Elmondom, hogy miért.
A nőknél vannak úgynevezett megközelítő értékek és valódi értékek. Megközelítő érték az, amit szavakkal leír. Pl. "Én a magas pasikat szeretem." Nah ez az, amit nem kell figyelembe venni, ugyanis ezt a logikus, tudatos énje mondja. Viszont a nők szinte mindig az érzelmeik és a tudatalattijuk szerint döntenek, választanak (ez a te szerencséd). Amikor egy csaj azt mondja, hogy neki a magas pasik jönnek be, meg kell vizsgálni, hogy milyen valódi érték van a magasság mögött. Valódi érték az, amilyen érzelmet kivált a lányból a megközelítő érték. Tehát azt kell megnézni, hogy mit érez a lány egy magas pasi mellett. Na vajon mit? Biztonságot. A biztonságérzet a valódi érték, amit egy lány egy pasiban keres. Szóval lehetsz, te egy kigyúrt, 2 méteres állat, ha személyiségileg egy tutyimutyi, mimóza muki vagy akit, ha pofon vágnak elsírja magát (van ilyen ismerősöm, sosem volt még nője). Viszont, ha kicsi vagy, de mellette magabiztos, határozott a fellépésed, akkor hidd el, hogy a csajok többsége inkább téged választ, mint az előbb említett fehérje titánt. Persze vannak olyan lányok, akik csak a külsőre mennek és nem érdekli őket, hogy a pasijuknak az agya helyén is koksz van, de velük nem kell foglalkozni, amúgy sem éreznéd jól magad egy ilyen p*csa mellett. Viszont a mai közvéleménnyel ellentétben a nők többsége egyáltalán nem a külső alapján választ. Persze, a kinézeted alapján fog benne kialakulni az első benyomás, de a személyiségeddel pontosabban a kisugárzásoddal bármit kompenzálhatsz. Szóval tessék elfelejteni ezt a marhaságot, hogy egy alacsony, vékony fiúnak esélye sincs a lányoknál.
Egyébként jól érzed magad a bőrödben, meg vagy magaddal elégedve? Szerintem nem. Ha nem, akkor miért nem teszel ellene? Én (bár alacsony sosem voltam) régen csont és bőr voltam. Utáltam a tükörbe nézni. Elkezdtem fekvőtámaszozni és felüléseket csinálni. Beszereztem két félkezes kis súlyzót. A sok mozgástól megjött az étvágyam és elkezdtem zabálni. Azóta eltelt néhány év és komolyabban edzek, de nem vagyok nagyon kigyúrva (sosem szedtem semmit az edzéshez). Éppen csak van egy sportos testalkatom, amivel már teljesen elégedett vagyok. Amíg te nem tetszettel magadnak, addig ne várd el, hogy másnak tetsszél.
ezt a kérdést egy 15 éves 160 cm-magas 50 kilós gyerek teszi fel mindig,
írjatok neki valami értelmeset, mert akkor lesz neki egy kis sikerélménye.
28-as, de mégis, mit kéne írnunk? Ha azt írjuk, hogy nem is így van, akkor nem hidzi el, nyivákol tovább. Ha azt írjuk, hogy igen, igaz, nem kell senkinek akkor azért nyivákol.
Egyik se hiszi el, hogy nem a magasság számít. Vannak kicsi lányok is, akiknek egy alacsony fiú is magasabbnak számít. De nem ez alényeg: a kiállás, a testalkat, a humor, a kedvesség. Én sok alacsony fiút is látok lányokkal, szóval aki itt kérdezgeti, azzal valami más baj is van. Lehet, hogy geek kinézete van, vagy büdös a szája, vagy bunkó módon nyomul, és ezért utálják a lányok.
De ezt úgyis hiába maqgyarázzuk.
28-as, de mégis, mit kéne írnunk?
nem tudom... valami szépet :)
az ilyen fiú az álmaim pasija, vagy hogy írj privit mert én megszeretnélek ismerni, vagy mit tudom én ilyesmit... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!