Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak kíváncsiságból, egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kíváncsiságból, egy kis felmérés! Szerintetek hány olyan lány lehet, akinek valamiért kivételesen nem a kigyúrt, magas fickók, hanem inkább az alacsony, vékony fiúk jönnek be? Már, ha van ilyen egyáltalán.

Figyelt kérdés

2012. júl. 6. 13:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Hány olyan lány lehet? Szerintem 633 500 körül, vagy több. De ha rákeresel, találsz kb. heti 10-15 alacsony fiús kérdést, lehet olvasgatni...

Mi lenne, ha nem itt nyafognátok, hanem élnétek, buliznátok, ismerkednétek?

2012. júl. 6. 13:18
 12/31 anonim ***** válasza:
*lemaradt: töpszli fiúk.
2012. júl. 6. 13:19
 13/31 A kérdező kommentje:
Hol rinyálok én ebben a kérdésben?! Csak tudni szeretném milyen esélyei vannak, ha vannak egyáltalán az ilyen alacsony, csonti srácoknak. VAn saját tapasztalatom, de mások véleménye és tapasztalata érdekelne inkább.
2012. júl. 6. 13:20
 14/31 A kérdező kommentje:

ma 13:18

Ismerkedem, bulizom, élvezem az életet, most örülsz?! Most is élvezem, nem tartozom senkinek magyarázattal, megyek is fel mindjárt a városba, leszólítok lányokat, aztán elmesélem mi volt a mai eredmény.

2012. júl. 6. 13:22
 15/31 anonim ***** válasza:
Ebben a kérdésben? Esetleg a napi 300 ugyanilyenben...
2012. júl. 6. 13:23
 16/31 A kérdező kommentje:

ma 13:23

Érdekes én azt figyeltem meg, hogy mindenki támadja a vékony,alacsony fiús kérdezőket, de, ha egy izmos, magas fiúk írnak, oda nem érkeznek ilyen támadások. Gondolom még véletlen sem külsőre mennek az itteni válaszadók.

2012. júl. 6. 13:27
 17/31 anonim ***** válasza:
Igen, örülök! Ha minden rendben, és tarolsz a nők között, akkor mit vekengsz ezen a kérdésen? Akkor nálad minden rendben, mit érdekelnek a többi vékony fiú kínjai?
2012. júl. 6. 13:28
 18/31 A kérdező kommentje:
Ezzel már meg is van a felmérésem eredménye, nem is kell több válasz, így látszik, hogy mennyire esélytelenek a lányoknál az alacsony, vékony fiúk.
2012. júl. 6. 13:29
 19/31 A kérdező kommentje:

ma 13:28

Mondjuk, mert nem vagyok olyan érzéketlen, szívtelen dög, mint sokan. Együtt tudok érezni a vékony, alacsony fiú sorstársaimmal és tapasztalom, hogy mennyivel nehezebb nekünk minden az életben, barátnőt szerezni vagy munkában érvényesülni. De bizonyára mivel a többség átlagos vagy magas, így ti el sem tudjátok képzelni, hogy milyen rossz, ha lenéznek pusztán az alacsonyságod miatt, vagy úgy néznek rád, mint egy kisfiúra, csak, mert nem vagy egy nagy darab férfiállat.

2012. júl. 6. 13:33
 20/31 anonim ***** válasza:
59%

Na jó, úgyis ezt akartad hallani, hogy igazad legyen:

egy férfira felnézni jó, erősnek látni, hogy meg tudjon védeni, hogy biztonságban érezze magát a nő. Az alacsony, vézna pasik csak a nekikeseredett maradéknak kellenek.

Most örülsz?

2012. júl. 6. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!