Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezés. Ok. De hogyan kellene megszólítanom?
szórakozóhelyken pl. sok csaj szemezik velem, meg mikor érzitek, hogy bámulnak titeket, még ha nem is oda néztek.
de mivel szólítsam le őket, vagy hogy? mit mondjak?
oylan csajokkal, akik ismeretlenek a számomra, és sosmbeszéltem még velük, meg vagyok lőve...:/ eddig is mindig baráti társaságból, vagy ismerősök által volt barátnőm. most ez nem kivitelezhető.
viszont fogalmam sincs, hogy egy idegen csajszit hogyan kell felszedni..:/
19/F
Hát szerintem ha már ŐŐŐK szemeznek veled, eleve nagyobb eséllyel rúgsz labdába. Ha ez így van, akkor az alapvető társadalmi normák szerint köszönni kell. Én szeretek bemutatkozni, ha mást nem a keresztnevemet megmondom, hogyha valahogy fel akarom hívni a figyelmét, akkor tudjam mondani, mondjuk, hogy Te Vivi!
II. lépés
Ha már buli, megkérdezheted, hogy hogy tetszik neki. Ha tetszik, akkor vidd táncolni, ha nem, lépj le vele :PP (kivéve ha barátnőkkel van, akkor nem igazán fog lelépni, meg lehet egyébként se egy vadidegennel... függ a szórakozóhelytől, a környéktől, a megjelenésedtől...
Akár beszélgetni is kezdhettek, hogy ki mit szeret csinálni, aztán onnan meg már jön.
Szerintem ne úgy menj oda hozzá, hogy na most akkor ezt felszedem, mert akkor csak stresszelni fogsz. Úgy menj oda, hogy meg akarom ismerni, és úgy könnyebb. Nekem legalábbis jobban megy úgy az ismerkedés :D
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!