Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárok panaszkodnak mert 12 évesen kézenfogva járok a suliban ez most komolyan gááz? Lekéne állnom ti mit tennétek? ://
Ez hagyán, én azért kaptam a lebaszást, mert megpusziltam szájon anno a barátnőm, reggel.
"Ne csinálj kur*t a barátnődből." Má majdnem oda mondtam neki hogy: Any*d!
17 voltam akkor.
értem...
őszintén szólwa ennek anyám sem örül..
szerencse hogy úgy fogja fel hogy nemtudok mit csinálni ...
18 évesen, tanári fegyelmezés nélkül is megtartom suliban a 2 lépés távolságot barátomtól :) nem suliba való, délután szerelmeskedjetek.
És ez nem korfüggő.
18L
Témához nem tudok hozzászólni mert csúnya lenne, de nem mindenhol írsz "v" helyett "w"-t
Ne szokj rá, mert idegesítő, és rohadt randa..
A 15-östől kérdezném kiváncsiságból, és kérlek ne vedd zokon, hogy tökéletesen igazad van, én is ilyen vagyok pasi létemre, de
a kézenfogás mért intimitás?
És ha bemész a suliba találkozol a barátoddal nem puszilod szájon?
Ez a 2 dolog így nem stimm, oké ne legyen smaci, csók, ölelgetés, de ez... korlátoz a szabadságjogaimban.
Nem tudom, nálam már a kézfogás se való suliba :) És nem, nem puszilom szájon :DD arra ott a délután, meg a hétvége :D akkor bepótoljuk rendesen :D :D suliban csak "haverok" vagyunk :) (engem is irritál a sok cuppogó párocska.. miért kell mindenkinek az ő magánéletüket nézni? éljék ki magukat kettesben.)
15-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!