Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen buliba?
Családi ház - Szingli csajok és szingli pasik tehát nincsenek párok. Volt szex? Mindenkinek össze jött arra az estére egy pasi illetve lány? Vagy gruppen volt? Orgia minden? És maga a buli milyen volt?
24F
Azért mókásak az ilyen bulik. Aki "ne álmodozz!" -t írt, neki nincs túl bevállalós ismerettségi köre :-D
Nálunk 16-21 év között azért volt pár hasonló buli, és soha egyikünk sem lett beteg, vagy ilyesmi. Viszont az is igaz, hogy nálunk azért a társaság 90%-ban állandó volt, azaz ismertük egymást az életben is, tudtuk, hogy ki a másik, és hogy nem beteg, plusz védekezni sem árt!
Én vagyok az egyik "ilyen nincs" jellegű hozzászóló.
Lehet, hogy nincs bevállalós baráti köröm, de nem is fekszem le mindenkivel, aki szembejön. Aki megteszi, arról meg megvan a véleményem, és szerintem itt sokaknak. Nekem nem azért vannak barátaim, hogy lefeküdjek velük. Sőt, azok nem barátok. Még havernak is nehezen titulálnám az ilyet. Nem véletlen, hogy az angol is a fuck-buddy kifejezést használja, nem a friend-et... na mindegy.
A lényeg, hogy a kérdező ettől függetlenül csak álmodozik. Ha ilyen "baráti" köre lenne, nem itt verné a nyálát.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!