Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már ilyen buliba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen buliba?

Figyelt kérdés

Családi ház - Szingli csajok és szingli pasik tehát nincsenek párok. Volt szex? Mindenkinek össze jött arra az estére egy pasi illetve lány? Vagy gruppen volt? Orgia minden? És maga a buli milyen volt?

24F

2012. júl. 3. 13:06
1 2
 11/13 ASOT ***** válasza:
2012. júl. 3. 14:18
 12/13 Dottorre ***** válasza:

Azért mókásak az ilyen bulik. Aki "ne álmodozz!" -t írt, neki nincs túl bevállalós ismerettségi köre :-D

Nálunk 16-21 év között azért volt pár hasonló buli, és soha egyikünk sem lett beteg, vagy ilyesmi. Viszont az is igaz, hogy nálunk azért a társaság 90%-ban állandó volt, azaz ismertük egymást az életben is, tudtuk, hogy ki a másik, és hogy nem beteg, plusz védekezni sem árt!

2012. júl. 3. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
94%

Én vagyok az egyik "ilyen nincs" jellegű hozzászóló.

Lehet, hogy nincs bevállalós baráti köröm, de nem is fekszem le mindenkivel, aki szembejön. Aki megteszi, arról meg megvan a véleményem, és szerintem itt sokaknak. Nekem nem azért vannak barátaim, hogy lefeküdjek velük. Sőt, azok nem barátok. Még havernak is nehezen titulálnám az ilyet. Nem véletlen, hogy az angol is a fuck-buddy kifejezést használja, nem a friend-et... na mindegy.

A lényeg, hogy a kérdező ettől függetlenül csak álmodozik. Ha ilyen "baráti" köre lenne, nem itt verné a nyálát.

24/N

2012. júl. 3. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!