Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már ilyen buliba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen buliba?

Figyelt kérdés

Családi ház - Szingli csajok és szingli pasik tehát nincsenek párok. Volt szex? Mindenkinek össze jött arra az estére egy pasi illetve lány? Vagy gruppen volt? Orgia minden? És maga a buli milyen volt?

24F

2012. júl. 3. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

csak a filmekben van amerikai pite.

normális emberek nem kurnak fűvel fával

2012. júl. 3. 13:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem így van, lesz ilyen házi buli és, ha minden össze jön akkor meg lesz tartva! Jah medence is van. Komoly lesz!
2012. júl. 3. 13:09
 3/13 BULL válasza:
Ha megvan a jó társaság, ismeretség akkor minden elképzelhető. Meg persze ha nem vagy beszari!
2012. júl. 3. 13:12
 4/13 okoska31 ***** válasza:
100%
egy meghívót, ha kérhetnék. pláne, ha nem lesz kukitúltengés...
2012. júl. 3. 13:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta ez a csaj lehet menni sokan! Én Pécsről vagyok és Pesten lesz a party. Nos utolsó???
2012. júl. 3. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Attól, hogy szingliparti, még nem biztos, hogy orgia. Minden pasi erre vágyik, és vannak könnyen kapható csajok, de én már attól is idegenkednék, hogy engem lefotózzanak egy ilyen helyen, (már pedig valaki tuti csinál majd képeket, csak hogy dicsekedjen, milyen helyen volt, talán rögtön meggy a face-re is) nem hogy ágyba bújjak egy frissen megismert sráccal.

Most, hogy olyan könnyen kimondják bármelyik lányra az ítéletet:rib@nc nagyon oda kell figyelni, hogy még véletlenül se menjen ilyen helyre senki, aki nem akarja, hogy rajta köszörüljék a nyelvét.

Biztos jó buli, de fele annyit nem ér meg, amennyi kockázat van benne. Pedig nem vagyok prűd.

21/L

2012. júl. 3. 13:29
 7/13 Dottorre ***** válasza:
Nálunk régebben voltak hasonló partik, de csak ilyen max 10 fővel... a legtöbb vége orgia volt. De nem mindenkinek jutott pár értelemszerűen vannak olyan emberek, akiket nem kíván meg senki... Ez van, ezt el kell fogadni.
2012. júl. 3. 13:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Csajok is be vállalósak meg mi fiúk, habár egyikünk kicsit nyuszi de az az ő baja! XD Egyszer élünk ki nem tolja le, hogy idegen buli az egész attól még nem ribi egy csaj, ha valaki ágyba búj valakivel! Prüd vagy utolsó előtti! sajnálom!
2012. júl. 3. 13:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez baromság, kamu az egész. De álmodozz csak kérdező, azzal senkinek sem ártasz.
2012. júl. 3. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Off: ha nyelvtantanárod lettem volna, nem engedtelek volna 7-ik osztályba. kénytelen vagyok kiemelni egy hibádat is, "ki nem tolja le" ezt az igét nagyon rosszul használod: letolni autót szoktak meredek lejtőről. Helyesen: ki nem TOJJA le.

Szívesen.

válaszolva:

"attól még nem ribi egy csaj, ha valaki ágyba búj valakivel!"

Valóban.

Attól, hogy valaki ágyba bújik valakivel, valaki még szűz is maradhat. Itt persze a megfogalmazáson van a hangsúly, te talán arra gondoltál, hogy ha valaki ágyba bújik valakivel, attól ő még nem lesz ribi.

Tényleg nem. De ha direkt azért megy el egy ilyen helyre, hogy jól megpakolják, attól már ribi lesz. Nem is akármilyen.

2012. júl. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!