Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány tali után lehet már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány tali után lehet már csókkal bepróbálkozni egy lánnynál akinél hosszut akarok? 4-5 randi? Vagy 10 fölött? (konkrétum)

Figyelt kérdés
Eddig csak gyors randik voltak az életembe nemfoglalkoztam romantikával,de nemis voltak hosszu kapcsoaltaim,miután rájőttem h a gyorsaság miatt rövidek,ezért lennék erre kiváncsi mert ebbe a témában teljesen tapasztalatlan vagyok és szeretnék sok idő után megállni valahol egyidőre
2009. júl. 9. 16:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi első talin csókolóztunk vagyis inkűbb egymást faltuk úgy mondanám mégis több mint egy éve együtt vagyunk. Egyébként szerintem jobb ha első randin van csók (már amennyiben az jól sikerült), felesleges annyit várni. :)
2009. júl. 9. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyvalamire figyelj csupán: legyen nagyon romantikus, legyen felejthetetlen helyzet. Ne csak smár legyen, ne csak csók legyen, hanem egy emlék. A gyönyörű emlékek képesek összetartani két embert sokáig. Szerintem akármikor megteheted mostmár, csak a pillanatra, a helyre, a dolgokra figyelj nagyon.

Sok sikert: )

2009. júl. 11. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!